- 4 Şubat 2025
- 7
- 8
- 1
- Konu Sahibi ddeenniizzz
Kendi memlektimde kına&düğün seklinde eşimin memleketinde düğün yapacağız arada iki gün
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kendi oturacağınız evde ailelerin işi yok tabiki. Eğer şehirler uzaksa bile bi akraba evi vs bi yer bulunmak zorunda. Asla kabul etmeyin böyle bi emrivakiyi.Kendi memlektimde kına&düğün seklinde eşimin memleketinde düğün yapacağız arada iki gün var. Kayinvalidemin demesine göre kınadan sonra beni alacaklar ve eşimin ailesiyle birlikte bizim yaşayacağımız evde hep birlikte kalacağız. Bana çok sacma geliyor. Daha bir kere kalmadığım kullanmadığım eşyalarımı o gün kullanacağım ve neden kına gecesinden sonra sizle geliyorum babamın evinde kalırım. Anneme de diyemedim henüz işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum
Hayır ne münasebet neden 2 gün orada kalacaksınız kendi babanızın evinde kalın tabi ki benim kv de buna benzer bir istekte bulunmuştu kv ve annem aynı şehirde oturuyoruz kız çıkarmayı öğlen yapıp oradan kuaföre geçmiştim. kv de kuaförden sonra gelip benim kendi evlerinden de cikmami istemişti bende ne münasebet annem var ablam ailem var ben kendi evimden çıkıyorum birde neden sizin evinizden çıkayım demiştim ahtım var demiştiKendi memlektimde kına&düğün seklinde eşimin memleketinde düğün yapacağız arada iki gün var. Kayinvalidemin demesine göre kınadan sonra beni alacaklar ve eşimin ailesiyle birlikte bizim yaşayacağımız evde hep birlikte kalacağız. Bana çok sacma geliyor. Daha bir kere kalmadığım kullanmadığım eşyalarımı o gün kullanacağım ve neden kına gecesinden sonra sizle geliyorum babamın evinde kalırım. Anneme de diyemedim henüz işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum
Tamda böyle söyle.Kendi memlektimde kına&düğün seklinde eşimin memleketinde düğün yapacağız arada iki gün var. Kayinvalidemin demesine göre kınadan sonra beni alacaklar ve eşimin ailesiyle birlikte bizim yaşayacağımız evde hep birlikte kalacağız. Bana çok sacma geliyor. Daha bir kere kalmadığım kullanmadığım eşyalarımı o gün kullanacağım ve neden kına gecesinden sonra sizle geliyorum babamın evinde kalırım. Anneme de diyemedim henüz işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum
Eşim diyorum fakat daha evlenmedik nişanlım aslında. Ayni yerde gorev yapıyoruz evlerimiz ayrı. Görev yaptigimiz yer benim memleketim zaten burada ailemin yasadigi ev ayri benimki ayrı ikisi de babamın evi. Evlenince yaşadığım ev de boş olmus olacak ve 2+1 geniş bi evde yaşıyorum. Her türlü eşyası da var. Nişanlımın da evini kapatmayacagiz kalacak dugun yapıp gelene kadar. Begenmezlerse otel de tutulur onu da sorun etmiyoruz zatenEşin nerede yaşıyor şu an eşinin evi nerede?
Ben de benzer durumdaydım. Nikahım kendi yaşadığım şehirde oldu. Düğün eş ailesinin memleketinde.
Nikahtan sonra eşimle birlikte oturacağımız eve geçtik normal şekilde.
Kayın aile eşimin bekar evine geçti orayı özellikle nikah için kapatmamıştık.
Orası olmasaydı da airbnb otel vs çaresini bulurdum. Böyle zamanlarda paraya kıyacaksın ya. Saçma sapan kaç kişi o evde kalmayın.
Eşim diyorum fakat daha evlenmedik nişanlım aslında. Ayni yerde gorev yapıyoruz evlerimiz ayrı. Görev yaptigimiz yer benim memleketim zaten burada ailemin yasadigi ev ayri benimki ayrı ikisi de babamın evi. Evlenince yaşadığım ev de boş olmus olacak ve 2+1 geniş bi evde yaşıyorum. Her türlü eşyası da var. Nişanlımın da evini kapatmayacagiz kalacak dugun yapıp gelene kadar. Begenmezlerse otel de tutulur onu da sorun etmiyoruz zaten
Küçükmüş:) benim evim gayet büyük ve yeterli de. Nisanlimla konuştum sığmazlar dedi ne olacak kalsalar demeye de getirdi. Annem de gelin ve damat kalmadan kimse kalamaz dedi..
Yani nişanlınızın bekar evi açık mı şu an düğününüzün olacağı senin memleketin olan şehirde?
Orada neden kalmıyorlar işte?
Küçükmüş:) benim evim gayet büyük ve yeterli de. Nisanlimla konuştum sığmazlar dedi ne olacak kalsalar demeye de getirdi. Annem de gelin ve damat kalmadan kimse kalamaz dedi.
Şuan yaşadığımız yerde ailemin iki evi var birinde ben tek kalıyorum nişanlım da bekar evinde kalıyor. Evlendikten sonra bu iki evden ayrı evimiz olacak zaten. Yani kalmak isteseler benim ailemin evi de var. Yazılanları da okuduktan sonra gidip anneme de anlattım gelinle damat evlenip evinde kalmadan kimse o evde kalamaz dedi. Kadın zaten sürekli sorun çıkartıyor. Yakın zamana kadar konuşmuyorduk da beni nişandan sonra bi gün evinden kovdu yakın zamanda özür diledi (bakti ki ayrılmıyoruz zorunda kaldı bence). Ailem her şeye çözüm bulur da... neyse.. teşekkür ederim herkese
Neden; nişanlınızın bu duruma tepkisi ne oldu ?...beni nişandan sonra bi gün evinden kovdu
o ne öyle?Kendi memlektimde kına&düğün seklinde eşimin memleketinde düğün yapacağız arada iki gün var. Kayinvalidemin demesine göre kınadan sonra beni alacaklar ve eşimin ailesiyle birlikte bizim yaşayacağımız evde hep birlikte kalacağız. Bana çok sacma geliyor. Daha bir kere kalmadığım kullanmadığım eşyalarımı o gün kullanacağım ve neden kına gecesinden sonra sizle geliyorum babamın evinde kalırım. Anneme de diyemedim henüz işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum
Sen annelerde kal, onlar da otelde.Kendi memlektimde kına&düğün seklinde eşimin memleketinde düğün yapacağız arada iki gün var. Kayinvalidemin demesine göre kınadan sonra beni alacaklar ve eşimin ailesiyle birlikte bizim yaşayacağımız evde hep birlikte kalacağız. Bana çok sacma geliyor. Daha bir kere kalmadığım kullanmadığım eşyalarımı o gün kullanacağım ve neden kına gecesinden sonra sizle geliyorum babamın evinde kalırım. Anneme de diyemedim henüz işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum
Asla asla asla . Fırsat bu fırsat yer edinecek . Allah bilir hangi düşünceyle ilk gecenizde yanınızda kalmak istiyorlar . Evınız küçükse otele gitsinler . Yumrugu şimdi vurun masaya ki nişanlıyı da iyice tanıyın .Şuan yaşadığımız yerde ailemin iki evi var birinde ben tek kalıyorum nişanlım da bekar evinde kalıyor. Evlendikten sonra bu iki evden ayrı evimiz olacak zaten. Yani kalmak isteseler benim ailemin evi de var. Yazılanları da okuduktan sonra gidip anneme de anlattım gelinle damat evlenip evinde kalmadan kimse o evde kalamaz dedi. Kadın zaten sürekli sorun çıkartıyor. Yakın zamana kadar konuşmuyorduk da beni nişandan sonra bi gün evinden kovdu yakın zamanda özür diledi (bakti ki ayrılmıyoruz zorunda kaldı bence). Ailem her şeye çözüm bulur da... neyse.. teşekkür ederim herkese