- 6 Şubat 2009
- 4.789
- 16
- Konu Sahibi redvelvetcake
feneri acip gözüne tutup aya bakinca ordan uzaylilar isik yakip söndürüyolarmis, bazi ufocularin böyle inanclari varmis:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ramazan ayındayız kötü düşünmeyin evliyalar ,ermişler, hızır filan görünebilir bu aylarda
tövbe tövbe...catida tutuna tutuna ne yapmaya calisiyor bunlar ya...evett seccade piknik tüpü ve fener bide sallanan su siseleri...
acaba havalar sicak die catiya serinlemek icinmi cikiyorlar piknik tupuylede cay demliolardir su bidonlariylada ruzgarin yonunu nu belirliyolardir...seccadeylede namazlarini kiliyolardir yada o seccade degil uzerine oturmak icin kilim sen seccada sanmisindir...
Canım burası da Diyarbakır Ergani ya da Kars değil,İzmir'in merkezinde çok da nezih bir semtteyiz ama olabilir yani.
Sonuçta yurt işiymiş,gayet yasal.Ama cübbe işi garipti.Her yerde her tarz insan olabilir yani.
Tehlike arz etmedikleri sürece sadece göze estetik gelmiyorlar diye de şikayet edemeyiz tabi.
Merakını gidermesi açısından apartman görevlisi ile konuşursun anlarsın durumu.
feneri acip gözüne tutup aya bakinca ordan uzaylilar isik yakip söndürüyolarmis, bazi ufocularin böyle inanclari varmis:44:
sen gorevliyi taniormusun yoksa iclerinden biride o gorevli sahis olmasinmiaklıma gelen en mantıklı açıklamayı yapıyorum sonunda parçaları birleştirdim
bu iki ya da üç adam (biraz önce başka bir tip daha gördüm) çatıda kendi çaplarında bir düzlük oluşturdular ya da buldular ve sahura kadar orada oturup serin diye bir şeyler yiyip içiyorlar sonra namaz kılıyorlardır.. diye tahmin ediyorum! ama sahura kadar orada oturup oturmadıklarını da bilmiyorum tamamen tahmin ettim. yani başka bir şey gelmiyor aklıma, hem oraya çıkabildiklerine göre de görevlinin haberi vardır
koptummm yaaa süper yorumdu
bu gece bütün KK rüyasında çatıya çıkmış iki adam ve daha başka korku dolu şeyler görecek gibi geliyo bana
konu aydınlanınca mutlaka bizede anlatt ölürüm meraktan yoksa benn
yok ben şu bakımdan söyledim bu semtte pek kuran kursu imam hatip yurdu falan olmaz zaten müslüman nüfusun çok yaşamadığı bir yer:))
evet cübbe işi gerçekten garip bunlar ya sahura kadar bekliyorlar bir şeyler yiyip içip ya da gerçekten ayin yapıyorlar yani başka bir şey gelmiyor aklıma.
yok ben şu bakımdan söyledim bu semtte pek kuran kursu imam hatip yurdu falan olmaz zaten müslüman nüfusun çok yaşamadığı bir yer:))
evet cübbe işi gerçekten garip bunlar ya sahura kadar bekliyorlar bir şeyler yiyip içip ya da gerçekten ayin yapıyorlar yani başka bir şey gelmiyor aklıma.
sen gorevliyi taniormusun yoksa iclerinden biride o gorevli sahis olmasinmi
sahur için oturduklarını sanmıyorum. o zaman herkes alsın çaydanlığını eline çatıya çıksın, otursun sabaha kadar.... onlar bi işler karıştıyo kesin..
ben olsam hem kameraya çekerdim hem de fotoğraflarını.yarın birşey olursa ispatı olur.ayrıca fotoları bizimle paylaşabilirsiniz.nacizane fikrim...
tanıyorum tanıyorum kendisi şu an büyük ihtimalle uykuda bin beş yüzüncü rüyasını görüyordur
ben olsam hem kameraya çekerdim hem de fotoğraflarını.yarın birşey olursa ispatı olur.ayrıca fotoları bizimle paylaşabilirsiniz.nacizane fikrim...
belkide su siselerini koyacak yer bulamadiklari icin astilar, susadikca iciyolar
laptoplari varmi, konunun linkini verirdin aciklardilar yaptiklarini bizde rahat rahat uyurduk