- 2 Ekim 2009
- 928
- 8
- 42
- Konu Sahibi redvelvetcake
hımmmmmmm sımdı ogrenmıs olduk ıssız bır catıya cıkınca yanımıza alacagımız 3 sey
1-fener
2-seccade
3-piknik tüpü
1-fener
2-seccade
3-piknik tüpü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çoktan polisi aramıştım ve durum aydınlanmıştı.neyi bekliyorsun ki?bişey olsa apartman görevlisi mi kurtaracak seni
hadi seccadeyle namaz kiliyolar ffeneride anladikta piknik tüpü ne is, üstünde caydanlik varmi
bunlar ne ayak böyle:97:
hadi seccadeyle namaz kiliyolar ffeneride anladikta piknik tüpü ne is, üstünde caydanlik varmi
bunlar ne ayak böyle:97:
ayin yapıyolardır belki?
ya da birini röntgenliyolardır?
pacalarin arasinada esit araliklarlan 5litrelik su siselerinden asmislar...
Şimdi şey bakınız benim kardeşimde bahçede kuş besliyor güvercin yani akşam bazen su yem vermeye iniyor 11 de felan da indiği oluyor elinde fenerle(secceda tüp olayını çözemedim) karşı binadaki amcada eline fener almış balkonundan bizim bahçeye bakıyomuş hırsızmı var diye kardeşimi hırsız sanmışş..
Hani çatıda kuş vardır belkii onlarda besliyordur dicemde o seccade olayı aklımı karıştırdı çıkmışken 2 rekatte namaz kılayımmı dedi ki
Kuş olayı olabilir bi araştır genelde çatıda besliyorlar
aaaa evet orayi atlamisim
su sisesini camasirmi sandilar
amac ne acaba
ama adamlara helal olsun KKyı korkutup konuya kitlemeyi başardılar
Şimdi şey bakınız benim kardeşimde bahçede kuş besliyor güvercin yani akşam bazen su yem vermeye iniyor 11 de felan da indiği oluyor elinde fenerle(secceda tüp olayını çözemedim) karşı binadaki amcada eline fener almış balkonundan bizim bahçeye bakıyomuş hırsızmı var diye kardeşimi hırsız sanmışş..
Hani çatıda kuş vardır belkii onlarda besliyordur dicemde o seccade olayı aklımı karıştırdı çıkmışken 2 rekatte namaz kılayımmı dedi ki
Kuş olayı olabilir bi araştır genelde çatıda besliyorlar