İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

hımmmmmmm sımdı ogrenmıs olduk ıssız bır catıya cıkınca yanımıza alacagımız 3 sey
1-fener
2-seccade
3-piknik tüpü
:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

ben çoktan polisi aramıştım ve durum aydınlanmıştı.neyi bekliyorsun ki?bişey olsa apartman görevlisi mi kurtaracak seni:KK50:

Şimdi şey bakınız benim kardeşimde bahçede kuş besliyor güvercin yani akşam bazen su yem vermeye iniyor 11 de felan da indiği oluyor elinde fenerle(secceda tüp olayını çözemedim) karşı binadaki amcada eline fener almış balkonundan bizim bahçeye bakıyomuş hırsızmı var diye kardeşimi hırsız sanmışş..
Hani çatıda kuş vardır belkii onlarda besliyordur dicemde o seccade olayı aklımı karıştırdı çıkmışken 2 rekatte namaz kılayımmı dedi ki
Kuş olayı olabilir bi araştır genelde çatıda besliyorlar

Şimdi şey bakınız benim kardeşimde bahçede kuş besliyor güvercin yani akşam bazen su yem vermeye iniyor 11 de felan da indiği oluyor elinde fenerle(secceda tüp olayını çözemedim) karşı binadaki amcada eline fener almış balkonundan bizim bahçeye bakıyomuş hırsızmı var diye kardeşimi hırsız sanmışş..
Hani çatıda kuş vardır belkii onlarda besliyordur dicemde o seccade olayı aklımı karıştırdı çıkmışken 2 rekatte namaz kılayımmı dedi ki

2 rekat namazıda çatıda kılayım dediler herhalde :KK1::KK1::KK60:

buarada konu sahibi hem zifiri karanlık diyosun hem seccade var diyosun adamlar seccadeyi de mi astılar nasıl görüyosun acep?:KK51:

Çıkmışken iki rekat namaz kılayım :)) bu iyiydi:)) buarada konu sahibi arkadaşımız, bu durum aydınlandığı zaman buradan yazarsın dimi, işin aslı neymiş biz de merak ettik....

X