İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

larus gilin catidan atlayamadim,larus gilin catidan atlayamadim,dokuldu siselerimmm toplayamadimmmm:KK64::KK64::KK64::KK64:vurmayin arkadaslar ben uzayliyammmm:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Konuyu okuyunca başta çok tırstımda yapılan yorumları görünce gülmekten gözlerimden yaş geldi. Allah iyiliğinizi versin hepinizin gece gece acayip iyi geldi:KK9::KK9::KK9:

kızlar yeter yatın artık nolur sahuru yapıcam ama bırakamıyorum burayı:KK56:haydin yatın yarın devam ederiz :nazar:bu arada konu sahibinin anlattıkları bence yalan bizi buraya kilitlemek için yaptı babasını kardeşini falan çıkardı oraya onları çekti bizi kekliyor bence yoksa bir insan böyle bir durumda nasıl totoşunu devirir yatar yahu lan ben uyuyamıyorum burda sanki benim evin karşısında oluyor :KK19:

kızlar yeter yatın artık nolur sahuru yapıcam ama bırakamıyorum burayı:KK56:haydin yatın yarın devam ederiz :nazar:bu arada konu sahibinin anlattıkları bence yalan bizi buraya kilitlemek için yaptı babasını kardeşini falan çıkardı oraya onları çekti bizi kekliyor bence yoksa bir insan böyle bir durumda nasıl totoşunu devirir yatar yahu lan ben uyuyamıyorum burda sanki benim evin karşısında oluyor :KK19:

bacim boyle yalanmi olur babasininda isi gucu yokta catiya cikip pozmu verecek sacmalamayin...:KK15::KK15:

ben gönderdim o adamları oraya gidin kk kadınlarına musallat olun bugünkü konuda o olsun sabaha kadar sürsün dedim :KK52::KK52::KK52:anam bacım adamın üstündeki askerlerin giydigi kıyafete benzettim o yüzden sordum

ya dünde az uyudum, simdide catidaki adamlari düsünmekten, yaf kesin ürüyama girer bunla,ama her insan gibi akilli rüyalar göremedigim icin, fatmagül kesin ben olurum o 3 kes de beni kovalar fatmagülü 4 kisi kovaladi demi iyi bari 1 eksik iyi yirttim gene:KK37::KK5::KK5:

ya dünde az uyudum, simdide catidaki adamlari düsünmekten, yaf kesin ürüyama girer bunla,ama her insan gibi akilli rüyalar göremedigim icin, fatmagül kesin ben olurum o 3 kes de beni kovalar fatmagülü 4 kisi kovaladi demi iyi bari 1 eksik iyi yirttim gene:KK37::KK5::KK5:

:KK60: :KK60: :KK60:
kırmızı ya dün geceden beri senin yorumlara gülmekten karnım ağrıdı artık :KK60:

doğru diyosun walla bütün kk hatunları hep beraber netin başından 1 dk bile ayrılmadan izlerdik :KK52:
hatırladımda eşimle sevgiliyken
birgün taksim meydanındayken beni aradı
bende edirnedeym istanbul trafiğin sitesini aç mobeselerden taksim mobeseye bağlan sana el sallayacağım dedi
açtım harbiden el sallıodu arkadaşlara hava yaptım o an

sonra kamera döndürüldü birden anaaa bi baktım kameranın bulunduğu direğe bi adam tırmanıo
intihar etmek için
tam 5 saat direkte durdu aşağıda itfaiyeler polis araçalrı insanlar yüzlerce
şu yaylı şeyden serildi atlarsa onun üstüne düşsün die
sonra polisin biri itfaiye ile çıktı adamın yanına
oturdular 1 saat konuştu ikna etti adamı indiler aşağı
5 saat boyunca arkadaşlarla ekran başından ayrılmadık canlı canlı izledik şansa :KK52::KK9:

kameralarda toplanmıştı aşağıda sonra gecede haberlere çıkmıştı biz herkesten önce izlemiştik :KK70:
adamı işten çıkarmışlar die intihar etmek istemiş​

Son düzenleme:
kızlar bence sizin söylediginiz hiç bir yorum onlara uymuyor bence onlar işini bilen 2 adam gündüz çatıya çıksalar hiç kimse ramazan dolayısıyla aganigi :KK52:yapmaz kimseyi gözetleyemezler bunlar 2 taşla bir kuş vuralim demişler hem işimizi yaparız hemde göz banyomuzu demişler:KK52::KK52::KK52::KK52:

hatırladımda eşimle sevgiliyken
birgün taksim meydanındayken beni aradı
bende edirnedeym istanbul trafiğin sitesini aç mobeselerden taksim mobeseye bağlan sana el sallayacağım dedi
açtım harbiden el sallıodu arkadaşlara hava yaptım o an

sonra kamera döndürüldü birden anaaa bi baktım kameranın bulunduğu direğe bi adam tırmanıo
intihar etmek için
tam 5 saat direkte durdu aşağıda itfaiyeler polis araçalrı insanlar yüzlerce
şu yaylı şeyden serildi atlarsa onun üstüne düşsün die
sonra polisin biri itfaiye ile çıktı adamın yanına
oturdular 1 saat konuştu ikna etti adamı indiler aşağı
5 saat boyunca arkadaşlarla ekran başından ayrılmadık canlı canlı izledik şansa :KK52::KK9:

biz niye bu kadar meraklıyızki yaa :KK52:
bende böleyim bi olay oldu mu haberim olacak, bişey konuşuldu mu alakam olmasa bile bilicem mutlaka yanii
yoksa çatlıyorum meraktan :21:
sanki öğrenince başımız göğe erio :KK69:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
şaka yapıyorum kız ne var zaten konu saçma sapan bir hal aldı biraz daha saçma olsun dedim:KK64:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

noldu mayisdiniz birden:KK23::KK23:performans düsüklügü görüyom,yoksa hepiniz camami ciktiniz:82:KK43:acayipuykusugelenamacaktirmayangimizilismilisi)

Son 2 saattir yorumların hepppsini okudum sonunda en son sayfaya gelebildim :KK70:
ilk başlarda çok tırstım :18:
Sonra gülmekten karnıma ağrılar girdi hepiniz süpersiniz. :KK60::KK60:

Bi de resime baktıkça adam bu tarafa bana bakacakmış gibi geliyor kesin rüyama giricek :KK53: :KK60:

X