- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
- Konu Sahibi Canlicenaze
-
Oglumla soyadim farkli , herhangi bir sorun yasamiyorum , soyadina bu kadar mana yuklemek sacma degil mi?
O farkli bir durum , insanlar meraklarindan soruyor seninkini sirf bosanma hikayeni duymak icin , bosandim deyip gececeksin bunda abartilacak bir durum yokBence değil, hele ki sürekli insanlarla içiçe olan bir iş yapıyorsanız, benim soyadım değişti herkes farketti herkese anlatmak durumunda kalıyorum, can sıkıcı.
Bosandiktan sonra da bir çare bulunur umarım.
Benim sinirlerimi bozuyor bu kanun.
Nufusa basvurarak mi yaptiniz? Ben 7 aylik evliyim . Zamaninda onemsemedim proseduru de bilmiyordum evlendim direk esimin soyadini almis oldum. Nufus ehliyet pasaport heryerde guncellendi yeniledik herseyi. Simdi alisamiyorum pismanim keske zamaninda iki soyadi icin basvursaydim diye? Suanda istesem butun kurumlar icin yenilenmem gerekecek degil mibende evlendikten 7 yıl sonra kızlık soyismimi kullanmak istedim. önceki soyadım kısa oluncada çok yakıştı çok memnunum 6 yıldır da kullanıyorum.hoşunuza gidecekse karar sizin.
evet nüfusa giderek yaptırıyorsunuzNufusa basvurarak mi yaptiniz? Ben 7 aylik evliyim . Zamaninda onemsemedim proseduru de bilmiyordum evlendim direk esimin soyadini almis oldum. Nufus ehliyet pasaport heryerde guncellendi yeniledik herseyi. Simdi alisamiyorum pismanim keske zamaninda iki soyadi icin basvursaydim diye? Suanda istesem butun kurumlar icin yenilenmem gerekecek degil mi
evet hepsini yavaş yavaş yenilersin bütün resmi olan herşeyi ben yaptım hiç sıkıntı olmadı. ben çok memnunum kullandığımaevet nüfusa giderek yaptırıyorsunuz
Benim icin hayal oldu oyleyseevet nüfusa giderek yaptırıyorsunuz
O farkli bir durum , insanlar meraklarindan soruyor seninkini sirf bosanma hikayeni duymak icin , bosandim deyip gececeksin bunda abartilacak bir durum yok
Biraz zaman gecmesini bekliyim bari bikac yilevet hepsini yavaş yavaş yenilersin bütün resmi olan herşeyi ben yaptım hiç sıkıntı olmadı. ben çok memnunum kullandığıma
olabilir biraz zaman geçsin eşinizde kirilmasin değiniz gibi. ben 7 yıl sonra bir anda arkadaşım kullanıyordu çalıştığım yerde hoşuma gitti önceki soyadımı eklentim eşimde sağolsun birşey demedi iyiki yaptırmışım.Biraz zaman gecmesini bekliyim bari bikac yilsimdi yenilemek istesem esim bozulur. Ugrasmak da zor gelir
Daha cok yenisin o yuzden kolay gelmiyordur belki ama inan cok kolay :)Boşandım deyip geçmek kolay bir şey değil ki, gün içinde tanımadığım bir milyon insanla muhatabım, niye benim özel hayatım onlara merak malzemesi olsun, iyi niyetlisi kötü niyetlisi var, herkes seni dinlerken boşanma hikayeni anlatmak ya da herkese bilgi vermek hiç hoş bir durum değil.
Daha cok yenisin o yuzden kolay gelmiyordur belki ama inan cok kolay :)
Ayrica musterilerin nerden anliyor soyadinin degistigini? Masanda isimlik mi var? Cok rahatsiz oluyorsan isimligi goremeyecekleri bor yere kaldir , bilgisayarinin onune vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?