- Konu Sahibi Canlicenaze
-
tek gunde 200-300 evrak imzalamistim bu iki soy ismimle. is hayatinda genelde kullaniliyor aslinda. bir sure sonra biktirici oluyor. ilk 6-7 yil hic zor gelmedi ama son 1-2 yildir gercekten bana fuzuli gelmeye basladi. esimin soyadi guzel olsa sadece onunkine gecicem. iyice bozulmayacagini bilsem tek kendi soyadimi kullanicam. ikisi de olmuyor devam simdilikBuradaki herkes de her gün her gün resmi evraklarla mı boğuşuyor nedir? Öyle bir yoğunluk yoksa, kırk yılda bir beş-altı harf fazladan yazacaksınız diye bu kadar kaosa sürüklenmeye gerek yok bence.İkisini de kullanın ne olacak?
Bende kullanıyorum sınavlarda zaten artık otomatik basılıyor.Sadece isim soyisim imza atcağanız yerlerde sabretmek gerekiyor biraz.Hanımlar karar vermem lazım. Yazın evleniyorum. Kendi soy ismimi sen kullanmak istiyorum ana gereksiz mi karar veremiyorum. Yüksek lisans falan yaparsam kendi soy adımda olsun başarımda istiyorum ama kalabalık mı olur bilmiyorum. Tek ismim var. Altı harfli. Soy ismim beş harfli. Nişanlımın da soy ismi altı harfli. Kullananlar varsa zor oluyor mu?
Ben de kullanıyorum. Şimdi resmi olmayan tüm yerlerde eşimin soyismini kullanıyorum. 5+6+7 yaz yaz bitmiyor.Hanımlar karar vermem lazım. Yazın evleniyorum. Kendi soy ismimi sen kullanmak istiyorum ana gereksiz mi karar veremiyorum. Yüksek lisans falan yaparsam kendi soy adımda olsun başarımda istiyorum ama kalabalık mı olur bilmiyorum. Tek ismim var. Altı harfli. Soy ismim beş harfli. Nişanlımın da soy ismi altı harfli. Kullananlar varsa zor oluyor mu?
Buradaki herkes de her gün her gün resmi evraklarla mı boğuşuyor nedir? Öyle bir yoğunluk yoksa, kırk yılda bir beş-altı harf fazladan yazacaksınız diye bu kadar kaosa sürüklenmeye gerek yok bence.İkisini de kullanın ne olacak?
Katılıyorum sizeKaldıki kaşe diye bir icat var bas kaşeni geç
Ben de benzer sebeplerden dolayı kendi soyadımla birlikte kullananlardanım.Hem avantaj hem de dezavantajları var. Özellikle imzanın altına isim ve soy isim yazdığımda (Bazen sayfalarca atılıyor)bunalıyorum , ama yine de soyadımı bırakmayı düşünemiyorum.Karar sizinHanımlar karar vermem lazım. Yazın evleniyorum. Kendi soy ismimi sen kullanmak istiyorum ana gereksiz mi karar veremiyorum. Yüksek lisans falan yaparsam kendi soy adımda olsun başarımda istiyorum ama kalabalık mı olur bilmiyorum. Tek ismim var. Altı harfli. Soy ismim beş harfli. Nişanlımın da soy ismi altı harfli. Kullananlar varsa zor oluyor mu?
Hanımlar karar vermem lazım. Yazın evleniyorum. Kendi soy ismimi sen kullanmak istiyorum ana gereksiz mi karar veremiyorum. Yüksek lisans falan yaparsam kendi soy adımda olsun başarımda istiyorum ama kalabalık mı olur bilmiyorum. Tek ismim var. Altı harfli. Soy ismim beş harfli. Nişanlımın da soy ismi altı harfli. Kullananlar varsa zor oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?