Iki sevgilim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Napiorum ben boyle. suan iki kisiyle ayni anda cikiorum evt biliorum yanlis
ama denedim olmuo ne ondan vazgeciorum ne otekinden. Birisi iki senelik sevgilim ayrilmistik bende ondan sonra baska biriyle cikmaya basladim. bi aydir yeni sevgilimle birlilteyim ama buarada eski sevgilimlede baristim yani ikisini birlikte idare ediorum cok kotu hissediorum kendimi ama ayrilamiorumda ..
Napicam ben yaa

birinden vaz cayıcan ...
başka çare var mı ?

Size böyle bir şey yapıLsaydı?

vıcdanımı henuz kaybetmedım

mutlaka birini seviyorsundur hangisini seviyorsan onla devam et
digerinden neden ayrılamıyosun :uhm:

ikisinden birden ayrılmadan birinden ayrılcan
çok zor değil yanii heralde karar vermek biri 2 senelik biri 1 aylıkmirmirmirmir

kınamak istemiyorum ama aldatma lafı bile beni delirtmeye yetiyo

şuan içinde olduğunuz durumu bilemem bilmekte istemem ama bi an önce dönün yanlışınızdan...

ayrıca doğru 2 sene nerde 1 ay nerdeeee.....

ıkısını de sevdıgını sanmıyorum, egolarını belkıde özlemlerını yada iiçinde kalanları yaşadıgını duşunuyorsun. ıkısınden de kurtul. kendıne zaman ver yenı bırınle dene yada bırını secerek dene.ama bu yaptıgın senı uzer, gerısı hıkaye.

"Biliyorum yanlış..." demek hatanı hafifletmez, madem yanlış olduğunun farkında olacak kadar vicdanlısın da ne diye hatanı telafi yoluna gidemiyorsun :1closedeyes:
Hem "ayrılamıyorum da.." ne demek... Neden sen poligamiye meyilli yapıda mısın da böyle söylüyorsunbenneyaptımki
İnsan yaşattığını yaşarmış... Aynısı sana da yapılabilir bir gün ...O zaman ne hissederdin:uhm:
Bence bir an evvel hatanı düzelt ve bir daha da böyle bir yanlışa düşme ...

Pes doğrusu vallahi billahi pess 1 tanede yetmiyor öylemi??

sanırım ikisinide sevmiyosun
sevsen aldatmazsın onu erkekler yapar
bide pişti olursan sen o zaman görürsün cümbüşü
olmaz olmaz deme valla dünya küçük

haklisiniz ikisindende ayrilcam
sevmis olsaydim asik olsaydim aldatamazdim

sen derslerine calis canim, oralarda yuzumuzu agart. bizi gururlandir. kafani bulandirma bunlarla...

son damlacım cok tatlısın, sanırım yaşında kuçuk. boyle şeyler olabılır ama bız kadınlar vıcdanlı yaratıklarız, kendımızden nefret ederız ama erkegımız yapsa affederız. ama sen yapma kendını bu konumda bırakma derım. sevgıler

iki senelik ilişkinin ardından yeni bir heyecan aradın galiba.. bide ayrılınca bosluk anında sana sevimli görüne bi ilişkiye başladın ve bi yanda yeni heyecanın diger tarafında vicdan gibi dikilmiş iki senelik sevgili durumu büyük ihtimalle.. heyecanlar gelip gecer bi aylık bi ilişkiden uzun ömür bekleme ne olacagı belli olmaz ama iki senelik bi emek svgi var cokta cabuk harcama derim.. eger yenisini seviyosan onla ol digerinede haksızlık etme.. bide arkadas güzel söylemiş.. dünya cok kücük pişti olursan ikisiylede yada ufak bi ifadenden bile anlasılırsa hakkında cok iyş seler söylenmez

Ayrıl canım benim.
ıkisini de üzme,oynama,yazıktır.
Bir gün başına geliverir "ben ne yaptım ki?" demeye kalmadan tepetaklak olmuş bulursun kendini.
ılahi adalete inanırım ben.

Bu ayıbı burada bırak bari gururun kalsın.
Hadi onlar öğrenmedi,hayatından çıkıp gittiler diyelim.
Ama kendinle bir ömür berabersin,vicdanın rahatsız eder,sen üzülürsün.

Allah kolaylık versin.

insanın 2 yıllık sevgilisiyle 1 aylık sevgilisi arasında kalması ne kötü bişey!!!
ikisine de haksızlık ediosun,bir an önce ne yapman gerektiğine karar ver yoksa ikisini de kaybedersin.

ikisinin de artılarını eksilerini yaz bir kenara, tabi neden ayrıldığınızı, nasıl barıştığınızı da ekle, ona göre ya birini seç ya ikisinden de vazgeç.

vay...
en güzel soruyu sormuş arkadaşlar, size yapılsaydı..ama insanların "kendine yapılmasını istemediğin şeyi, başkasına yapma" muhakemesini yapması zor oluyor.Sizi biraz anlamaya çalıştım, "bekara karı boşamak kolaydır" atasözüne maruz kalmayayım diye :)

bence ikisinden de ayrılın, birini tercih ederseniz, ileride (ilerisi olursa şayet) en ufak bir hoşunuza gitmeyen tavrında, acaba x de böyle mi, ya da x olsa yapmazdı deme ihtimaliniz yüksek :)
belli ki biri diğerini tamamlıyor bu kişilerin, y de bunlar var x de bunlar, ama sevgi olduğunu düşünemiyorum..
en güzeli ikisini de bırakın..ikisinin hoşlandığınız şeylerinden mevcut olan bir başka kişi bulun (bulun derken, tercihiniz öyle olsun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…