İki Lafın Belini Kırmaya Ne Dersiniz???

hoşbulduk. tabi katılırım. muhabbet olsun yeterki :)

27 yaşımdayım. işletme mezunuyum. sekreter olarak çalışıyorum 6,5 senedir :KK52::KK52::KK52: trakyalıyım. ben de 3 yıllık evliyim. çocuğum yok. şu an "evimizi" büyütüyoruz çocuk niyetine. :KK1:

bir kaç gündür şu maya takvimi olayına takıldım. foton kuşağına gireceğimiz internette konuşuluyor. maya takvimine inanmıyordum. kuşak falan dediler tırsmaya başladım :44::44::44:

ne olucakmış kii ?? korktugun ne hiç görmedım duymadımda ?
hoşgeldinn ayrıca canım

Hi görmem miiii :KK19:
Nasılsınız kızlarrr ?
mavielle, Allah yardımcın olsun canımm. inşallah yarın güzel sonuçlar alırsınn :KK16:

tubimmmmmmm :KK16: :KK50:

kıslar ben kaçar. kahvaltı yapcammm buyrun kahvaltı masasında devam edelim sohbete :KK34:

canım sıkılo ya ortada bir neden de yok aslında depreşşyona giriom sanırım:KK1::KK53:

ne olucakmış kii ?? korktugun ne hiç görmedım duymadımda ?
hoşgeldinn ayrıca canım

foton kuşağı diye araştır. uzun biraz. yeni bir çağa geçiş dönemi diyorlar. ne bileyim kafam karıştı azıcık :):44:

kıslar ben kaçar. kahvaltı yapcammm buyrun kahvaltı masasında devam edelim sohbete :KK34:

ohh valla ne güzel olurdu şöyle full kahvaltı. yakın olsak kahvaltı günü yapardık :)

canım sıkılo ya ortada bir neden de yok aslında depreşşyona giriom sanırım:KK1::KK53:

depresyona girmiyorsun işte. foton kuşağı etkisiymiş. başımızın tam üstünde zaman zaman şiddetli ağrı, sebepsiz sıkılmalar, ağlama krizleri vs. yapıyormuş güyaa... neymiş yeni çağ için değişime ayak uyduruyormuş vücudumuz. 2 sarmallı DNA'mız 12 sarmallı DNA olarak değişecek 5. boyuta geçiş yapacakmışız...:KK52::KK52::KK52:

foton kuşağı diye araştır. uzun biraz. yeni bir çağa geçiş dönemi diyorlar. ne bileyim kafam karıştı azıcık :):44:

ohh valla ne güzel olurdu şöyle full kahvaltı. yakın olsak kahvaltı günü yapardık :)

depresyona girmiyorsun işte. foton kuşağı etkisiymiş. başımızın tam üstünde zaman zaman şiddetli ağrı, sebepsiz sıkılmalar, ağlama krizleri vs. yapıyormuş güyaa... neymiş yeni çağ için değişime ayak uyduruyormuş vücudumuz. 2 sarmallı DNA'mız 12 sarmallı DNA olarak değişecek 5. boyuta geçiş yapacakmışız...:KK52::KK52::KK52:
benim bünye 5. boyutu kaldırmaz yaa:KK1:

X