İki Lafın Belini Kırmaya Ne Dersiniz???

tanışalım önce isterseniz...

ben 1.5 yıllık evli çokkkk şükür mutlu aynı zamanda yalnız ve aöf adalet okuyan ara sıra ders çalışan veeeeeee konuşmayı çokkkk seven biriyimmm

kızlarrr benide alın aranızaaa bu gün çok gerginimmmmm bu günü kazasız atlatmam şart
zira 7.tüp bebek denememin sonucunu yarın alıcam :18::18::18::18::18: bu durumdayım kendi tırmaklarım bitti sıra saşlarıma geldi tek tek yolasım varrrrr

tanışalım önce isterseniz...

ben 1.5 yıllık evli çokkkk şükür mutlu aynı zamanda yalnız ve aöf adalet okuyan ara sıra ders çalışan veeeeeee konuşmayı çokkkk seven biriyimmm

cnm bende özlem:KK3: bekarım üni.son sınıf öğrencisiyim :KK8:

kızlarrr benide alın aranızaaa bu gün çok gerginimmmmm bu günü kazasız atlatmam şart
zira 7.tüp bebek denememin sonucunu yarın alıcam :18::18::18::18::18: bu durumdayım kendi tırmaklarım bitti sıra saşlarıma geldi tek tek yolasım varrrrr

Canım o kadar strese girme dua et inşallah olucak. Rahat ol azıcık :KK34:

hoşgeldin canım hayırlı haberler alırsın inşallah ya:emir_bebek:..ama sakin olman lazım su an stres yapma sakın kendine:KK20:

kızlar güne yeni başladık sayılır bugün neler yapcaksınız bakim

canım çalışıyorum ben İşteyim Şuanda 6 da çıkıcam ondan sonra eve gidip Ütü yapcam . :KK52:

Sen neler yapıcaksınn ??

gel canım benim ya hoş geldin allah'ın izniyle hayırlı haberler alırsın inşallahhhh. sakin ol cnm ya kendine yazık ediyosun valla bırak saçı tırnağı şöle derin bi nefes al kendine gel bakim

Canım o kadar strese girme dua et inşallah olucak. Rahat ol azıcık :KK34:

ahh arkadaşım ahhh 7 deneme 4 hamilelik kaybedilen 6 bebek (2 hamileliğim ikizdi) hamile kalsam bi dert kalmasam bi dert kafayı yedin ama karşıdan gören sen kadar güçlüsün der içimi bi bilseler

ahh arkadaşım ahhh 7 deneme 4 hamilelik kaybedilen 6 bebek (2 hamileliğim ikizdi) hamile kalsam bi dert kalmasam bi dert kafayı yedin ama karşıdan gören sen kadar güçlüsün der içimi bi bilseler

Allah dayanma gücü versin canım, inşallah bu kez istediğin olur...:nazar:

gel canım benim ya hoş geldin allah'ın izniyle hayırlı haberler alırsın inşallahhhh. sakin ol cnm ya kendine yazık ediyosun valla bırak saçı tırnağı şöle derin bi nefes al kendine gel bakim

hb cnm derinnn nefes aldımmmmm
hala içimde nefessss
halaaaaaaaa
ne zaman vereyim bu nefesiiiiiiii boğulcam yoksaaaa::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

X