• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Valla evden spora gidiyorum diye çıkıyorm o yüzden sorun olmuyo gideblyrm .. Zaten bu gidişim 4 olcak daha . Başka yerre sevk olablrmiş ne zaman olcak bilmiyrum sevgilim göremeyeblrsn beni yakın zamanda diyor .

Merhaba cnmm . Anlattm üstte biyerlerde olacak :) Teşekkür ederim iyi dileklerin için ama daha 2-3 ay kapalıda ( 1 ayı bitmek üzere 21.gün bugün ) geri kalan 6-7 ayı da açıkda geçircek toplam cezası 8 ay 20 gün .. Bu arada ben Cansu 18 yaşndayımm . İzmirden'm cnm sen ?

Şu kapalıdan açığa geçiceği için mi başka yere sevk olacakmış..
İnşallah yine yakın bir yere çıkarda hiç olmazsa görürsün her hafta..

Valla evden spora gidiyorum diye çıkıyorm o yüzden sorun olmuyo gideblyrm .. Zaten bu gidişim 4 olcak daha . Başka yerre sevk olablrmiş ne zaman olcak bilmiyrum sevgilim göremeyeblrsn beni yakın zamanda diyor .

Merhaba cnmm . Anlattm üstte biyerlerde olacak :) Teşekkür ederim iyi dileklerin için ama daha 2-3 ay kapalıda ( 1 ayı bitmek üzere 21.gün bugün ) geri kalan 6-7 ayı da açıkda geçircek toplam cezası 8 ay 20 gün .. Bu arada ben Cansu 18 yaşndayımm . İzmirden'm cnm sen ?

Daha küçükmüşsün sen tatlım ya :50:
Ne kadardır birliktesiniz ?
Allah sabır versin canım bnm

hemen bakıyorum canım
bende eskişehirden 20 yaşındayım
okuyorum öyle işte
açık kapalı ne farkı var
pek bilmiyorum kusura bakma canım.

Çok büyük fark var :) Kapalıda telefon yok sadece perşembe günleri 10 dakika cuma günleride dediğim gibi arada demirler ve cam var dokunamaıyosn yasak telle karşılıklı 30 dkka görüşüyosun . Öteki günler ise hiç bi şekilde haber alamıosn fax var işte o da 2 günde bir tek bi kağıt okumkla geçiyo hiç haber alamıyorm günlerce .. Açık da ise görüşde demir cam flan yok dokunabliosun arada masa olsada sarılma imkanın var ve 45 dkka .. Ve telefon istediğin zmn arayabiliyomuşsun gece 00:00'a kadar .

Çok büyük fark var :) Kapalıda telefon yok sadece perşembe günleri 10 dakika cuma günleride dediğim gibi arada demirler ve cam var dokunamaıyosn yasak telle karşılıklı 30 dkka görüşüyosun . Öteki günler ise hiç bi şekilde haber alamıosn fax var işte o da 2 günde bir tek bi kağıt okumkla geçiyo hiç haber alamıyorm günlerce .. Açık da ise görüşde demir cam flan yok dokunabliosun arada masa olsada sarılma imkanın var ve 45 dkka .. Ve telefon istediğin zmn arayabiliyomuşsun gece 00:00'a kadar .
hay ben böyle adaletin
küçücük çocuklara tecavüz edip hiç ceza almıyorlar
birde böyle olanlar var
yazık çok yazık
üzüldüm canım :50:

Şu kapalıdan açığa geçiceği için mi başka yere sevk olacakmış..
İnşallah yine yakın bir yere çıkarda hiç olmazsa görürsün her hafta..

Aynen öyle cnm bu gitiği ilçenin açığıda varmş oraya gelir büyük ihtimal ama şartları kötü ya arada çok enli bi masa var ve normal cezaevlerindeki süreden az bi süre veriolar 30 dkkck bişiy hemen bitiyo .
Daha küçükmüşsün sen tatlım ya :50:
Ne kadardır birliktesiniz ?
Allah sabır versin canım bnm

:)) öyle işte . Hergünümüzü saymıyorm ama hesaplamak basit oluyo tam olarak yazacak olursamm 2 sene 3 ay 22 gündür beraberiz :)

Aynen öyle cnm bu gitiği ilçenin açığıda varmş oraya gelir büyük ihtimal ama şartları kötü ya arada çok enli bi masa var ve normal cezaevlerindeki süreden az bi süre veriolar 30 dkkck bişiy hemen bitiyo .

:)) öyle işte . Hergünümüzü saymıyorm ama hesaplamak basit oluyo tam olarak yazacak olursamm 2 sene 3 ay 22 gündür beraberiz :)

Askere gidip geldi mi canım erkek arkadaşın kaç yaşında ?

Hiç görüşememekten daha iyidir ayazım.
30 dakika 30 dakikadır..
O 30 dakikada onu ne kadar çok özlediğini sevdiğini söylesen ona dayanma gücü verirsin..
Sabır verirsin..

30 dakika giyip geçme canım :))

Hiç görüşememekten daha iyidir ayazım.
30 dakika 30 dakikadır..
O 30 dakikada onu ne kadar çok özlediğini sevdiğini söylesen ona dayanma gücü verirsin..
Sabır verirsin..

30 dakika giyip geçme canım :))

Haklısın orası öyle .. Bitti dizi bu arada .. Çocuğun evlendiği kızın kardeşiyle çocuğun sevgilisi dans ederken kördü çocuk :D anlatışa bak :1:
Bu arada topiğin en güççüğü benim gene :D

askerliğini bitirdi cnm evet :) Kendisi kargoda çalışıyodu kendi arabasıyla şimdi o gittiğinden kardeşi bakıyo onun işine . Senin erkek arkadaş var mı peki ??

Hmm kardeşinin yardımı iyi olmuş askerliği de aradan çıkması iyi olmuş

Evet kuzucum benm var sevdiceğim 3 yıl 1 aydır beraberiz :16::16:

Haklısın orası öyle .. Bitti dizi bu arada .. Çocuğun evlendiği kızın kardeşiyle çocuğun sevgilisi dans ederken kördü çocuk :D anlatışa bak :1:
Bu arada topiğin en güççüğü benim gene :D

O gıcıklık olsun kereme diye onla çıkıcak bak demişti dersin klasik türk dizisi :27::27::27:
Evet sen en minik :54:

Back