- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #62.921
Evewwt var ama yeni mesajlara tıklayınca insan farkediyor böyle yerleri
Buarada en tarZ benim bilinizmi?
Haha, kız taam sana iki tane imzalı kelebek toka göndercem, beni izlemeye devam et, abone olmayıda unutmaSenin uzerine tarz olunur mu yarmagul ablammmm ayip ediyorsunnnn
Senin o kelebek tokalarinin patenti sende resmen
HOŞGELDİN PANİCYOK REİS :)Nolii acebaa burdaa
artık diğerleri ne kadar iğrenç giyiniyosa :))Ben arada bakiyorhm bu programa. Ben aycani tutuyordum.
Gizemin tarzini bende begenmiyorum ama son uc haftadir mi ne birincilik almis..
artık diğerleri ne kadar iğrenç giyiniyosa :))
Bende bir tane kocaman simli kelebek toka var ahahahaha hic kullandin mi diye bir sor banaaaaHaha, kız taam sana iki tane imzalı kelebek toka göndercem, beni izlemeye devam et, abone olmayıda unutma
aynen tarzı yok diyelim :)Digerleri igrenc demeyelimde belli bir tarzlari yok desek daha dogru olabilir.. (=
Aklimda kalan 2 -3 kisi..
Gelen gidenler pek aklimda kalmiyor..
Boyle tarzi belirgin olan kisiler aklimda.. (=
aynen tarzı yok diyelim :)
bazen diyorum ki BENDE Mİ KATILSAM :)
GeldimTamam kuzum yat dinlen geldiginde gorusuruz biraz fazla durtukleyin sayfayi goremiyorum cok bildirin geligor arada kayniyor
kapalıyım kız nasıl katılıyım :)Katil canim dene sansini
Yavrum senin bebişin varBak bana her gün sekizde ayaktayımkafa 300-500 modunda
Tunaydin bebegimmm.Geldimuyandım şükür
Birazdan kocemle sahile yürüyüşe gidicez, ben bugünü çok sevdim ay
Sen de bizim duzenledigimiz moda yarismasima katilirsin o zamankapalıyım kız nasıl katılıyım :)
Evet kuzum çok güZel maşallah, şimdilik birdahaki pazartesiye kadar yağmur yokmuşTunaydin bebegimmm.
Iyi gelmistir biraz uyumak.
Bugun hava cok guzel dimii (=
Ardindan yagmur gelmez insallah diyelimmm
Hamileykende 8 de ayaktaydiYavrum senin bebişin var
Ohh ne guzel simdiden keyifli gezmeler kuzusumEvet kuzum çok güZel maşallah, şimdilik birdahaki pazartesiye kadar yağmur yokmuş
hmm bak o olur :)) ne zaman nerde düzenliyoruz :)Sen de bizim duzenledigimiz moda yarismasima katilirsin o zaman
Hiç sevmiyorum biliyor musun öyle kuru kuru dondurmalı olursa olur amaOhh ne guzel simdiden keyifli gezmeler kuzusumkagit helvada alin yiye yiye gezinnn ♡
Simdi moda yarismasi yok ama eskiden duzemlemistik Kuzumhmm bak o olur :)) ne zaman nerde düzenliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?