- 29 Ocak 2015
- 6.864
- 127.372
- 548
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #62.881
O zaman bende tukotin olayım
O dediğini bazen yapıyorum bu seferde arsız arsız gülüyorlar, daha çok sinirim bozuluyor
Senle bkzi cok karistiriyorlar..O zaman bende tukotin olayım
Tamam kuzum yat dinlen geldiginde gorusuruz biraz fazla durtukleyin sayfayi goremiyorum cok bildirin geligor arada kayniyorBen dün zaten geç yattım, zabanan erken kalktım
Hemideee sekiz buçukta
O yüzden şimdi 1 sa. Kestireyim
Akşamda inşallah erkenden uyurum
Yoksa durum iyi değil
Bir sürü iş yaptım erken kalkmak ne güzel
Öff çok konuştum , öpüldünüz
Aynen öyle margammmm, laftan anlamaz insanlarla uğraşmak zorO zaman takma kuzum laftan anlamayanlara konulan tavirdan ders cikaramayanlara ne yapsan anlatamazsin kendini..
Bitti mi kiz temizligin (=
Biz ikiziz ya ondandır karıştırmalarıSenle bkzi cok karistiriyorlar..
Yarin bir gun duvarima gelim makaringom yazacaklarini hayal ediyorum hahaha
Marga kayidimi yeniledim sor ögren kısmi yuklendi mi ne zaman yuklencek kitaplarimi alamadim vakktim kalmadiOooooh yarasin bacimmmmmmmmm
Bak bana her gün sekizde ayaktayımBen dün zaten geç yattım, zabanan erken kalktım
Hemideee sekiz buçukta
O yüzden şimdi 1 sa. Kestireyim
Akşamda inşallah erkenden uyurum
Yoksa durum iyi değil
Bir sürü iş yaptım erken kalkmak ne güzel
Öff çok konuştum , öpüldünüz
Ooooo gece burdasin demeeeeekAynen öyle margammmm, laftan anlamaz insanlarla uğraşmak zor
Kız akşam yemeği yaptım, eşim gece çalışıyor ya akşam onu işe uğurladıktan sonra yapcam temizlik
Biz ikiziz ya ondandır karıştırmalarıbende nasıl seninkine benzer ad bulmuşum yani hayret
Gece hep burdayım ama en geç 1'e kadarOoooo gece burdasin demeeeeek
Bende daha bir sey yemedim
Gunun ill ogununu alsam yiyorummm
Eriyorum eriyorummm:
Marga kayidimi yeniledim sor ögren kısmi yuklendi mi ne zaman yuklencek kitaplarimi alamadim vakktim kalmadi
Hahaha zaten ben bile kendi adımı unuttum sizin yüzünüzdenYa herkes benzetiyor ama sen benim aklimda makarna kaldin makari go diyince aklima makarna geliyoiii
Ayyyy vallahi simdi seninle sohbet ede ede yemek yemek vardiiiiiGece hep burdayım ama en geç 1'e kadarsonra zaten hayalet gibi oluyorum gel kız yemek hazır, karnını doyur :)
Seni soruyolar bana tugbahamzami mi o diyeHahaha zaten ben bile kendi adımı unuttum sizin yüzünüzden
Hahaha zaten ben bile kendi adımı unuttum sizin yüzünüzden
Oyyyy canım kardeşim benim ya, keşke keşke öyle bir şey olsaydıAyyyy vallahi simdi seninle sohbet ede ede yemek yemek vardiiiii
Şu kucağında bebek olanı mı diyorsun margammmm :)Tugbisim bu avatarlar sana cok benziyor hel bundan oncekiiiii
Sagol kuzum hepimize hayirli olsunKayit yaptirdiktan sonrada gidip alabilirsin kitaplarini tatlim.
Sisteme kayitlar bitince yuklenecek diyorlardi.
Belki yarindam sonra yuklenir kuzum..
Hadi hayirli ugurlu olsun (=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?