- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #62.901
Ah insallah belkide senelr sonra karsida otururuz o zaman gorusebilirizzzz Allah nasip ederseeeOyyyy canım kardeşim benim ya, keşke keşke öyle bir şey olsaydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah insallah belkide senelr sonra karsida otururuz o zaman gorusebilirizzzz Allah nasip ederseeeOyyyy canım kardeşim benim ya, keşke keşke öyle bir şey olsaydı
Evet bebehim ayni sen yaaaa cok benzettim hani bazi programlar var ya..Şu kucağında bebek olanı mı diyorsun margammmm :)
Kimligini felan var kitap aldortmaya yollarken bebegim (=Sagol kuzum hepimize hayirli olsun
Kitaplari alamadim ya artik babama falan aldırırım
Sor ögren hemen yuklensede ordan bari calıssam artik
Tamam canım :*Kimligini felan var kitap aldortmaya yollarken bebegim (=
Haha yok kız netten bulmuştum onu, bende kendime çok benzetiyorum birde ikimiz de gözlüklüyüzEvet bebehim ayni sen yaaaa cok benzettim hani bazi programlar var ya..
Yuzunu koyiyorsun
O programda yaptin sandimm
İnşallah tabi dediğin gibi nasibimizde varsa o da olur margammmmAh insallah belkide senelr sonra karsida otururuz o zaman gorusebilirizzzz Allah nasip ederseee
BU HAVADA BUZ MU YEDİN Allah iyiliğini versinhangi programmış o dediğinBende dun kitir kutur buzlari yemistim, dun grip oluyor gibiydim ilac aldim iyi hissediyordum kalktigimda kendimi ama yine bir ateslenme basladi. Bende uzaniyorum evdeyim tv ye bakiyorum..
Nedime şıkligi neymis ona bakiyorum
Dugunlere gelinle yarisanlar gelinden daha şık gelenler izlese iyi olur
Ya vallahi cok benziyorsunuz biri sormus profilinde .Haha yok kız netten bulmuştum onu, bende kendime çok benzetiyorum birde ikimiz de gözlüklüyüz
Gardirop savaslariiBU HAVADA BUZ MU YEDİN Allah iyiliğini versinhangi programmış o dediğin
HEE şu işe başlamadan önce hep izlerdim şimdi izleyemiyorum bi didemle gizem kalmış sanırımGardirop savaslarii
Hahaha ikizim o benim, ikizimYa vallahi cok benziyorsunuz biri sormus profilinde .
Sen misin diye yok diyince anladim bende..
O yaziyi gormesem, hala seni o avatardaki sanicammmm =)
Hahaha ikizim o benim, ikizim
Evet didem ve gizem kalmis.HEE şu işe başlamadan önce hep izlerdim şimdi izleyemiyorum bi didemle gizem kalmış sanırım
ben şahsen gizemi tarz bulmuyorum hep aynı şekilde giyiniyo ben bi kız vardı siyah saçlı işte benim stilimdede vardı hatta onu tutuyodum sonra aycan ikiside gitti malesef sen kimi tutuyodunEvet didem ve gizem kalmis.
Benim favorum coktan elenmis =(
Ben arada bakiyorhm bu programa. Ben aycani tutuyordum.ben şahsen gizemi tarz bulmuyorum hep aynı şekilde giyiniyo ben bi kız vardı siyah saçlı işte benim stilimdede vardı hatta onu tutuyodum sonra aycan ikiside gitti malesef sen kimi tutuyodun
Nolii acebaa burdaa
Olmaz mi sabahtan beri cay iciyorum huplete hupleteeeeeBen bu topiklerin hepsinden bi haberim..
Çay yokmu?
Evewwt var ama yeni mesajlara tıklayınca insan farkediyor böyle yerleriOlmaz mi sabahtan beri cay iciyorum huplete hupleteeeee
Artik haberin var