- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #62.941
Hiç sevmiyorum biliyor musun öyle kuru kuru dondurmalı olursa olur ama
Hic bilmiyorum.bana istanbulda zeytinburnu tarafında güzel halı yıkayan firma önercek olann
Ne yidinBen cok seviyprum dondurmali dondurmasiz..
Markete her gittigimse aliyorum..
Hele ders calisirken felan =) enerji veriyor diyebilirim..
Oh aksam yemegimise yedim.
Gerci ilk ogunumdu ama olsun (=
Firinsa tavuk pattis biber domitisNe yidin
Benim bebişim yokken de böyleydim amaaa haklısın bebişten sonra daha erken uyanmak zorunda kaldımYavrum senin bebişin var
Bak nasilda bildimmmm hihahaBenim bebişim yokken de böyleydim amaaa haklısın bebişten sonra daha erken uyanmak zorunda kaldım
Kagit helvaaaa su aralar muptelasi oldum diyebilirimmmmHuy Meselesi ne yemeyi seviyormuş ders çalışırken :)
aaa hala mı yokHic bilmiyorum.
Hali dedin aklima perdi dikmesi icin goturdugum terzi geldi aklima..
Bor terziye perde verdik..
Mubarek terzi aylarca bekletti perdemizi..
1 sene olcakti artik perde ortaliklarda yom
yaaa en sevdiğim yemekten yemişsinFirinsa tavuk pattis biber domitis
Amma acikmisim varya hazirlaken cig cig goturecektim resmen
Yok kuzum orada oturmuyorum.aaa hala mı yokbide sen zb damı oturuyosun :)
yaaa en sevdiğim yemekten yemişsin
6 aydır napıyomuşta perde yapmamış anlamadım he şöyle insanlara uyuz oluyrumYok kuzum orada oturmuyorum.
Yok var aldim ama bir 6 ay sonra her gittigimizde tam tama tamam
Diyorum ki yahu yapma ama perdelerimizi verin..
En sonunda aldimmmm deli olduydum
ben var ya tavuk et balık delisiyim sabah akşam olsa yerim :) afiyet olsun cnm söylemen yeterBende cok seviyorum.
Tavugu bu sekilde tuketebiliyorum
Soslu falan citir citir oluyor firinda (= gel birlikte yiyelimmm
Surekli oyaladi cunku bende bir sure gitmedim yine yapmamistir diye6 aydır napıyomuşta perde yapmamış anlamadım he şöyle insanlara uyuz oluyrum
ben var ya tavuk et balık delisiyim sabah akşam olsa yerim :) afiyet olsun cnm söylemen yeteriş çıkışı alcam yapcam zatii bide :)
haklısın yetiştirmem gereken işlerim var başka yere yaptırın yada başka zaman getirin dersin 6 aydır ne perdesi dikiyomuş acaba boşver daha vermezsin cnmSurekli oyaladi cunku bende bir sure gitmedim yine yapmamistir diye
Artik yeter yahu dedim
Cok isin varsa alma madem cok isin var ne diyebyeni is alirsin ki haksiz miyim...
aaa koksun kokusuz yemek mi olur :) hea eczane 7ye kadar açık mecburTavuk ve et yiyorum ama balik tuketmiyorum.
Deniz urunlerine karsi bir seyim var..
Boyle kokusundada duramam.
Midem kaldirmaz =(
Oy anam hala iste misin senn
Birde surekli gittigin bir yerin boyle yapmasi kadar sinir bozucu bir durum yok..haklısın yetiştirmem gereken işlerim var başka yere yaptırın yada başka zaman getirin dersin 6 aydır ne perdesi dikiyomuş acaba boşver daha vermezsin cnm
aaa koksun kokusuz yemek mi olur :) hea eczane 7ye kadar açık mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?