- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #62.861
Bişi yokNolduuu la
Gunaydin hilosum napiyorsun nasilsinGünaydın bacılar
Ates basti beni aaaayhBişi yok
NoluyiiiiiiiiiiiiiiiiNolduuu la
Hahahaha korekotin i tuttumBexy yapar mı la hakkaten
Sana tam altın takayım, düş yakamdan korekotin
Hosgeldin sungerbopummmmGeldim kiz
Köprü degil niydo ya oGaleta un degil miben mi cahalım
Köprü degil niydo ya oGaleta un degil miben mi cahalım
hoşbuldum margacım :) nasılsın :)Hosgeldin sungerbopummmm
Bende sabah 5 te uyudum ne guzel sabahin 5 inde kalkiyordum bir ara simdi de kalktigim saatte uyuyorum vış banaPardon apla biz normal insanlar bu saatte uyuyoz yanlıs mı yapiyoz
Iyiyim canim benim sen nasilsin neler yapiyorsun ♢hoşbuldum margacım :) nasılsın :)
Hepimiz sagliga zararliyiz ahahajajshsjBende mangalkotin olam
Geldim geldimmmm (=
iyiyim bende çalışıyorum iş güç arada can sıkıntısı işte :) sen neler yapıyosun :)Iyiyim canim benim sen nasilsin neler yapiyorsun ♢
Oooooh yarasin bacimmmmmmmmmAyy ben geceleri cok acıkınca hosaf iciyorum
Bende dun kitir kutur buzlari yemistim, dun grip oluyor gibiydim ilac aldim iyi hissediyordum kalktigimda kendimi ama yine bir ateslenme basladi. Bende uzaniyorum evdeyim tv ye bakiyorum..iyiyim bende çalışıyorum iş güç arada can sıkıntısı işte :) sen neler yapıyosun :)
Hiç sanmıyorum, çünkü benim gibi gelini olan ağzına ediyor, salağız ya herşeye susuyoruz sürekli laf sokuyorlar ya ondan pek kıymetimiz olmuyor
Haha koremmm yaaa yerim seni, bu isim güzel olmuşGünaydın kızlar Korekotin geldi
O dediğini bazen yapıyorum bu seferde arsız arsız gülüyorlar, daha çok sinirim bozuluyorBir gun gelir degerimiz kiymetimiz cok iyi anlasilir kardesim..
Laf sokuyorlarsa altta kalma sende lafini egirgeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?