- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #59.161
Hergün günah yavrum oCuma cuma olmaz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hergün günah yavrum oCuma cuma olmaz..
çok tevecühünüz efemKötü birşey mi diyorum güzelliğinden bahsettim da dedim :))
Reelde içmiyorum sanalda içeyim bariDünden razı ya
Hergün günah yavrum o
Pasif iciciReelde içmiyorum sanalda içeyim bari
Reelde içmiyorum sanalda içeyim bari
diger yarısmaya katılıcam sanırım , o zaman gorursun beni tatlım :)
Katil,kk hatun gorsundiger yarısmaya katılıcam sanırım , o zaman gorursun beni tatlım :)
eeee bende persembeyi cumaya baglayan geceleri icmiyorum , oyle aslında :)Cuma cuma olmaz..
yok kız okadarda degil :)Katil,kk hatun gorsun
AynenPasif icici
Midene dokunmayanı iç demeyeyim :)) Kötü örnek olmak istemiyorum içme boşver faydalı birşey değil, gel kadeh tokuşturalımBende arada işte , mideme dokunuyor ..
sen icermisin :)Bana Katılsaydın bende oy verecektim
Eskiden hızlı zamanlarımda içerdimsen icermisin :)
bu arada cok yavasim kusura bakma , tablet donup duruyor
ben de senin gibi olabilirmiyim acaba , akıllı , uslu ,evli , mutlu ,çocukluEskiden hızlı zamanlarımda içerdim
Unumu eledim eleğimi astım, evlendim akıllandım, uslandım
Olursun.. Elin oğlu geliyor, kendine aşık edip, seni kediye çeviriyorÇocuk kısmı henüz bende de yok.. Sen ne bekliyorsun evlenmek için?ben de senin gibi olabilirmiyim acaba , akıllı , uslu ,evli , mutlu ,çocuklu
şimdilik düsünmüyorum , kısmetse 30 'undan sonra :)Olursun.. Elin oğlu geliyor, kendine aşık edip, seni kediye çeviriyorÇocuk kısmı henüz bende de yok.. Sen ne bekliyorsun evlenmek için?
Eskiden hızlı zamanlarımda içerdim
Unumu eledim eleğimi astım, evlendim akıllandım, uslandım
Hadi bakalım inşallah :))şimdilik düsünmüyorum , kısmetse 30 'undan sonra :)
İşte kendini kaybettiğin aradığın bir zaman dilimi var ya.. O süre var hızlı geçiyor :))Hızlı zaman ne evresidir ya hahaha
amin aşkım :)Hadi bakalım inşallah :))
Allah gönlüne göre versin