- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #59.141
Meyraaaaa gordum seniiii cik ortayaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çakallık yapma bıdık :)Heeeeeeeeee cikarttimmm cikartttiiimmmmmm. Biskrem vermekten sıkıldın mı noldu
nickin guzeldi,neden degistin ki :)çakallık yapma bıdık :)
yarasın yavrum :)Paketin dibinde kalan son şeyi de ben yedim
Bu nickte uzun zamandır baska bir sitede kullandıgım nickti tatlım , degisklik iyidirnickin guzeldi,neden degistin ki :)
Hayirli olsun o zamanBu nickte uzun zamandır baska bir sitede kullandıgım nickti tatlım , degisklik iyidir
sen hapçıyı gördün mü? Kombin yarışmasını kıl payı kaçırmış cezalı olduğu için.. bir pozu varHayirli olsun o zaman
Hadi yaaa bakayim hemensen hapçıyı gördün mü? Kombin yarışmasını kıl payı kaçırmış cezalı olduğu için.. bir pozu var
Bulamazsın ki yorumlardaydı arada kaynamıştı o herhaldeHadi yaaa bakayim hemen
dedikodumu yapmayın l'm leaving :)sen hapçıyı gördün mü? Kombin yarışmasını kıl payı kaçırmış cezalı olduğu için.. bir pozu var
HmmmBulamazsın ki yorumlardaydı arada kaynamıştı o herhalde
Bulamazsın ki yorumlardaydı arada kaynamıştı o herhalde
Hadi yaaa bakayim hemen
Kötü birşey mi diyorum güzelliğinden bahsettim da dedim :))dedikodumu yapmayın l'm leaving :)
Yok canım katılmadı.. Banlıymış o zaman sonradan resmini attı dehşetmiş21 numara mi
Sonradan anladim,yarisma bitmemis daha kisiler gizli. O yuzden yorumu değiştirdim bende.Yok canım katılmadı.. Banlıymış o zaman sonradan resmini attı dehşetmiş
Hadi ya ne yapmıştın ki :)Sonradan anladim,yarisma bitmemis daha kisiler gizli. O yuzden yorumu değiştirdim bende.
ay bebegim , yarın sana vicki ısmarlıyıcam :)Evet çok dehşet, katılsaydı kesinlikle birinci olurdu..
ay bebegim , yarın sana vicki ısmarlıyıcam :)
Bana Katılsaydın bende oy verecektimay bebegim , yarın sana vicki ısmarlıyıcam :)
Bana Katılsaydın bende oy verecektim