- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #59.121
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canımBildirim gelen fotoğrafın sol üst köşesinde takibi bırak var
senın her yerın harbı olsa nolaaarrr
Ask olsun tatlimmm,biz seni cok seviyoruzzz. Burda olma sebebimiz sensin. Oyle dersen uzulurum ama Ne ettim ki kız bir tanesin dedim ... sen onu bile demiyorsun bana , benimle hiç ilgilenmiyorsunuz ya ! bir kere geldiniz mi bir derdin var mı diye püüüh size
Rica ederim hallettin sanırım :))sagol canım
Rüyama girecek şimdi bu
Ask olsun tatlimmm,biz seni cok seviyoruzzz. Burda olma sebebimiz sensin. Oyle dersen uzulurum ama 
Ask olsun tatlimmm,biz seni cok seviyoruzzz. Burda olma sebebimiz sensin. Oyle dersen uzulurum ama 
Canim senin eski nick neydi? Bana yabanci gelmedin ama cikaramadim       sagol canım
yok kız cıldırdın mı :)Resmini koymuşsun ya albüme.. Çıplak dövmeli seksi
bibiskoooooCanim senin eski nick neydi? Bana yabanci gelmedin ama cikaramadim       
Sana zekzi resimlerimi atayim da beni gor ruyanda          Rüyama girecek şimdi bu
sonunda kurtuldum şunların ego savasındanRica ederim hallettin sanırım :))
Saka yaptiysan tamammmŞaka yapıyorum kuzum yaaaaaaaaaaaaaaa
biskrem canım , çıkarttın mı simdiCanim senin eski nick neydi? Bana yabanci gelmedin ama cikaramadim       
Minnosuummm  bibiskooooo
Ne bileyim bir an öyle geldi niyeyseyok kız cıldırdın mı :)
Tavşanlı kostümünü giy öyle çekilSana zekzi resimlerimi atayim da beni gor ruyanda          
Heeeeeeeeee cikarttimmm cikartttiiimmmmmm. Biskrem vermekten sıkıldın mı noldubiskrem canım , çıkarttın mı simdi
Fanteziye bakNe bileyim bir an öyle geldi niyeyse
Sende o potansiyel de yok ama
Tavşanlı kostümünü giy öyle çekil
Heeeeeeeeee cikarttimmm cikartttiiimmmmmm. Biskrem vermekten sıkıldın mı noldu
Ahaha      Paketin dibinde kalan son şeyi de ben yedim