- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #58.961
Ciddi mı kizzz. Bana da baksın falim fallanmis mıTolin fal bakıyormuş biliyormusun
Kesin atıyordur
Capslere bayılıyorumçok geyik dönüyor o maçlarla ilgili yaa
ben arsenal maçından sonra söylenenlere komuştum. twitter de gs li bikaç kişi, arsenali destekleyen şeyler yazmışlar beşiktaş maçından önce, gs sonradan fark yiyince Allah duaları ancak kabul ediyor demişlerdi
kesin en zor rakip gelecek bize gruptan çıkınca da
Fal topiğinde gördüm, geçen uykum gelmiyordu girdim öyle, birine bakmıştıCiddi mı kizzz. Bana da baksın falim fallanmis mı
Capslere bayılıyorumGs aleyhinede olsa hoşuma gidiyor :))
Fal topiğinde gördüm, geçen uykum gelmiyordu girdim öyle, birine bakmıştı
kendi kendime aklıma geldi dellendim yineemre belözoğlu 1 maç ceza almış küfürden
Adam tabi sahanın kabadayısı gibi gezinir, hakemi dövecek gibi dayılanıyordu vere vere 1 maç vermişler.. Onuda vermeyelerdi
Onla Volkan ı görmeye tahammül edemiyorum, Caner de kendini görmeye nasıl tahammül ediyor bilmiyorumkırmızı kart gördü diye mecburen vermişlerdir, yoksa daha önce kamera görüntülerinde açık açık belli olmasına ragmen, töre nin ettiği küfrün aynısına ceza vermemişlerdi
Onla Volkan ı görmeye tahammül edemiyorum, Caner de kendini görmeye nasıl tahammül ediyor bilmiyorum
Ondan dedim zatenben caner in karısını görmeye de tahammil edemiyorum, bana neyse
hahayysiz toline kurban olun kokuşmuşlarrrrr
daha cok ekmek yemen lazımhahayyNasıl senin kadar olabilmişmiyim
daha cok ekmek yemen lazım
Ondan dedim zatenYazık ya içler acısı..
yooo olmaz ben senı bana benzetıcem bananeYok ya sana benzemiycem şurda yarım saat tahammül edemediler, senden bir tane dahayı kk kaldırmaz
Ben onu görmüyorum, twitter kullanmıyorum...bir de twitter da sürekli aşk yaşıyorlar yaa, çok yapmacık ve mide bulandırıcı geliyor bana
Üyeler isyan etmezse bir şey bilmiyorumyooo olmaz ben senı bana benzetıcem banane
kızım reklamın eyisi kotusu olmaz ogren bunlarıÜyeler isyan etmezse bir şey bilmiyorumAdımıza topikler açarlar, imza toplarlar atılalım diye En ısınılamayan da senin adının yanına benide yazarlar, bak işte onu kaldıramam
yooo olmaz ben senı bana benzetıcem banane
ben nedense salak gibi takip ediyorum, ondan sonra da kendi kendime midem bulandı triplerine giriyorumBen onu görmüyorum, twitter kullanmıyorum...
Bence Hükümet boşuna 3. köprü için para harcıyor
beni sevmeyen anten taksın nazzztolin i mi sevmiyorlarmışş
ben nedense salak gibi takip ediyorum, ondan sonra da kendi kendime midem bulandı triplerine giriyorum
:)) İlgini çekiyorlar demek ki..tolin i mi sevmiyorlarmışş
ben nedense salak gibi takip ediyorum, ondan sonra da kendi kendime midem bulandı triplerine giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?