- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.821
Bitmedi. Başımın ağrısına dayanamadım çıktım geldim napimBittimi senin işlerin, ne güzel çalışıyordun kendi halinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitmedi. Başımın ağrısına dayanamadım çıktım geldim napimBittimi senin işlerin, ne güzel çalışıyordun kendi halinde
Üz kendini üz.. Böyle olmaz hatta bağıra bağıra ağlaBitmedi. Başımın ağrısına dayanamadım çıktım geldim napim
Seninde ne dedigin belli değil. Bi ağla diyorsun,bi ağlama psikopat ettin beni kadınÜz kendini üz.. Böyle olmaz hatta bağıra bağıra ağla
Bi laf dinle tatlım ya, yapma böyle
Sanki değilsinSeninde ne dedigin belli değil. Bi ağla diyorsun,bi ağlama psikopat ettin beni kadın
Al isteeeeSanki değilsin
Benim azıcık işim var harbi sana emanetSelam şekerler kimler var , varsa nasıllar , iyiseler napıyorlar , kötü ise neden ?
sen nasılsın?Selam şekerler kimler var , varsa nasıllar , iyiseler napıyorlar , kötü ise neden ?
Kimin moreli bozuk yahu tamam sen git ben geldiğimde hep kocanın yanına kaç zatenBenim azıcık işim var harbi sana emanet
Sustur moralini yerine getir.. Gelcem ben
sen nasılsın?
Bırakma beniBenim azıcık işim var harbi sana emanet
Sustur moralini yerine getir.. Gelcem ben
ruhum mu bedenim mi asdbhgdaBende iyiyim müzik dinliyorum bakınıyorum etrafa
Yaş kaç bacım
zıpzıp sormadı ama olsun
Noldu kızBırakma beni
Çürümüşüm desene bu kadar uzun uzun cevap vermesinde olurdu be kankaruhum mu bedenim mi asdbhgda
ruhum 17 bedenim 25
çürüdümÇürümüşüm desene bu kadar uzun uzun cevap vermesinde olurdu be kanka
Çürümüşüm desene bu kadar uzun uzun cevap vermesinde olurdu be kanka
bana çürük dedi
kime nolmuş kim çürümüş