- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.781
İsmi hazır mı ?Evet 5hafta kaldi hayirlisiyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsmi hazır mı ?Evet 5hafta kaldi hayirlisiyla
Iki isim dusunuyoruz ilki hanne ikincisi bikac secenek var belli degilİsmi hazır mı ?
Hanne nedirIki isim dusunuyoruz ilki hanne ikincisi bikac secenek var belli degil
Hz meryemin annesinin adi canimHanne nedir
Hic duymamıştımHz meryemin annesinin adi canim
Pek bilienen bi isim degil ek olarak iklima ikra ebrar erva isimleri varHic duymamıştım
İkrayı seviyorumPek bilienen bi isim degil ek olarak iklima ikra ebrar erva isimleri var
Bilmiyorum ki kararsizimİkrayı seviyorum
Gerçi erkek arkadaşımla isme karar verdik şimdidenBilmiyorum ki kararsizim
çocuk olcağı zamn değişiyor bizde hep derdik kız olursa adı fatmanur olcak diye ama şimdikilere bakGerçi erkek arkadaşımla isme karar verdik şimdiden
Ben kararlıyımdır ama bilemedimçocuk olcağı zamn değişiyor bizde hep derdik kız olursa adı fatmanur olcak diye ama şimdikilere bak
bende öyleyimdir ama sonradan kararları değişitirebiliyor insan:)Ben kararlıyımdır ama bilemedim
İşte bunlar hep hamileliktenbende öyleyimdir ama sonradan kararları değişitirebiliyor insan:)
erkekler gibi konuştunİşte bunlar hep hamilelikten
Ama öyleerkekler gibi konuştun
duruşundan taviz verme ama sevgilinin yerine de koyarak düşün çünkü o da bu duruma üzülüyordur kırılıyordur ve nasipse evlenceksiniz daha sonra aile içi huzurunuz yerinde olmaz insan huzurlu olmak için evleniyor ileriyi düşünerek hareket etmek gerek benim şimdi hemen aklıma bişi gelmedi ama tek bildim fevri davranmamk
öle öle hamileykenkiyle değilkenki sen çok farklı oluyo doğruAma öyle
kimsenin seni üzmesine izin verme ama kötü olanda sen olma canımTamam canim
Ben de beni uzerler diye korkuyorum
Sonucta vücudun degişiyor. Psikolojin değişiyor. Normaldir.öle öle hamileykenkiyle değilkenki sen çok farklı oluyo doğru
kimsenin seni üzmesine izin verme ama kötü olanda sen olma canım
evet allaha şükür ben çok kilo almadım zaten alsaydım top gibi olurdum beni yuvarlayıverirlerdiSonucta vücudun degişiyor. Psikolojin değişiyor. Normaldir.
öle öle hamileykenkiyle değilkenki sen çok farklı oluyo doğru
kimsenin seni üzmesine izin verme ama kötü olanda sen olma canım