- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.661
Bende geçen bakınca tanımamıştım :) Sonra açıklama yazmış nickinin altına :)adını değiştirince herkes yeni sandı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende geçen bakınca tanımamıştım :) Sonra açıklama yazmış nickinin altına :)adını değiştirince herkes yeni sandı![]()
Allah Allah aynı zamanlarda denk gelmediniz demek ki.. Oda oyun kurduNicoyla tanistigimi hatirlamiyorum ya![]()
heheh biz değiştirdi sırada konuşuyorduk tam o yüzden şaşırmadımBende geçen bakınca tanımamıştım :) Sonra açıklama yazmış nickinin altına :)
Allah Allah aynı zamanlarda denk gelmediniz demek ki.. Oda oyun kurdu![]()
Nickin anlamını yeşilimsi dedim diye pembesi dedin gibi olduDalga gecmiyorum![]()
iyi canım dinleniyorum nasıl gidiyor senin işler
Nickin anlamını yeşilimsi dedim diye pembesi dedin gibi oldu
Olabilir canım :) Oda bir var bir yok senin gibi, gerçi kaç gündür istikrar varGoruyordum da konusmadik hic daha once diye biliyorum hep goruyordum yani
hmmm durumlar fena mıIc guveysinden hallice![]()
İyi o zaman bende nico 20yimO yuzden dedim ama dalga icin demedim geyik olsun diye dedim
hmmm durumlar fena mı
İyi o zaman bende nico 20yim![]()
Yine dondum nico ya baya bana yapışmış buAllah Allah aynı zamanlarda denk gelmediniz demek ki.. Oda oyun kurdu![]()
Kendimiz değiştirebiliyoruzNe cabuk eski rumuzuna döndün![]()
Ama sonuçta herkes seni öyle tanıdı, bir anda değişince adapte olamadık :) Diğer nickte güzeldiYine dondum nico ya baya bana yapışmış bu![]()
Olabilir canım :) Oda bir var bir yok senin gibi, gerçi kaç gündür istikrar var![]()
Kendimiz değiştirebiliyoruzBana yapışmış garip oldu
![]()
Sağol canım baska nico da varmış işaret kaldırdım kabul etmediAma sonuçta herkes seni öyle tanıdı, bir anda değişince adapte olamadık :) Diğer nickte güzeldi
Tmam hadi buraya gelinyalannnn![]()