- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.661
Bende geçen bakınca tanımamıştım :) Sonra açıklama yazmış nickinin altına :)adını değiştirince herkes yeni sandı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende geçen bakınca tanımamıştım :) Sonra açıklama yazmış nickinin altına :)adını değiştirince herkes yeni sandı
Allah Allah aynı zamanlarda denk gelmediniz demek ki.. Oda oyun kurduNicoyla tanistigimi hatirlamiyorum ya
Dalga gecerek tanışacaksan ...
heheh biz değiştirdi sırada konuşuyorduk tam o yüzden şaşırmadımBende geçen bakınca tanımamıştım :) Sonra açıklama yazmış nickinin altına :)
Allah Allah aynı zamanlarda denk gelmediniz demek ki.. Oda oyun kurdu
Nickin anlamını yeşilimsi dedim diye pembesi dedin gibi olduDalga gecmiyorum
iyi canım dinleniyorum nasıl gidiyor senin işler
Nickin anlamını yeşilimsi dedim diye pembesi dedin gibi oldu
Olabilir canım :) Oda bir var bir yok senin gibi, gerçi kaç gündür istikrar varGoruyordum da konusmadik hic daha once diye biliyorum hep goruyordum yani
hmmm durumlar fena mıIc guveysinden hallice
İyi o zaman bende nico 20yimO yuzden dedim ama dalga icin demedim geyik olsun diye dedim
hmmm durumlar fena mı
İyi o zaman bende nico 20yim
Yine dondum nico ya baya bana yapışmış buAllah Allah aynı zamanlarda denk gelmediniz demek ki.. Oda oyun kurdu
Kendimiz değiştirebiliyoruz Bana yapışmış garip olduNe cabuk eski rumuzuna döndün
Ama sonuçta herkes seni öyle tanıdı, bir anda değişince adapte olamadık :) Diğer nickte güzeldiYine dondum nico ya baya bana yapışmış bu
Olabilir canım :) Oda bir var bir yok senin gibi, gerçi kaç gündür istikrar var
Kendimiz değiştirebiliyoruz Bana yapışmış garip oldu
Sağol canım baska nico da varmış işaret kaldırdım kabul etmediAma sonuçta herkes seni öyle tanıdı, bir anda değişince adapte olamadık :) Diğer nickte güzeldi
Tmam hadi buraya gelinyalannnn