- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #58.541
yarin alayimda yiyeyim bi yerim sismesin barine yiyecegimi sasirdim hep seennn konuyu hep yemege getirionnn
Yok ya diyet yapmıyorum, olsa bende yerimpeki ben coban salata alayim :) Diyet mi var ortada ayib ettik kusura bakmayin
:)benımkıler ya farketmıyorlar seslerını yada ne bılıyım hoslarına gıdıyo haftada kac kere bırlıkte olduklarını bılmek zorunda degılımkı yaaa :)Benim komşularda bi onu sessiz yapıyor herhalde, hiç duymadım
Ama onlarında en doğal hakkı yani :):)benımkıler ya farketmıyorlar seslerını yada ne bılıyım hoslarına gıdıyo haftada kac kere bırlıkte olduklarını bılmek zorunda degılımkı yaaa :)
Allah rahatlık versin canımHadi kaçtım ben uyumaya çalışayım öpüldünüz
tabıkı kım ne dıyebılırkı sonucta evlerındeler zaten sesımı cıkarmıyorumm ,:)Ama onlarında en doğal hakkı yani :)
Fark etmiyorlardır bile seslerinin ne kadar çıktığını
Yarın mesai yok mu?tabıkı kım ne dıyebılırkı sonucta evlerındeler zaten sesımı cıkarmıyorumm ,:)
Bu kötüymüş ya..var maalesef yıne gozler şişik evden cıkıcam,senın mesaın yokmu
Az yebende gideyim ruyamda yerim burda saydiklarimiALLAH RAHATLIK VERSIN
en tatlı uykuda o zatenn 7 den sonraa :)Bu kötüymüş ya..
Yok ben çalışmıyorum, o yüzden geniş geniş takılıyorum zaten :)
Sabah 7 de kalkıp eşimi yolcu edip, uyuyorum tekrar..
Doğru da çok da istekli değilim aslında, günü uyuyarak geçiriyorum böyle :)en tatlı uykuda o zatenn 7 den sonraa :)
bazen dusunuyorum acaba bızımdemı sesımız gıdıyoren tatlı uykuda o zatenn 7 den sonraa :)
Bilemem ama dikkat etmek lazım tabi.bazen dusunuyorum acaba bızımdemı sesımız gıdıyor
Doğru da çok da istekli değilim aslında, günü uyuyarak geçiriyorum böyle :)
Bugün erken uyucaktım sözde ama o da olmadı, kısmet yarına artık[/
kesınlıkle evetBilemem ama dikkat etmek lazım tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?