- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.581
Sağol canım aminTekrar geçmiş olsun canim,Rabbim bir daha yasatmasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım aminTekrar geçmiş olsun canim,Rabbim bir daha yasatmasin
ben son gunlerde muslum gurses kafasindayim,acmiyo kipir kipir seyler  Nasıl kıpır kıpr bır sarkı dinleye soyleye bir hal oldum ..
Zorunamı Gidiyor
Aldanma cocuksu mahsun yuzune mutlaka terkedip gidecek birgunben son gunlerde muslum gurses kafasindayim,acmiyo kipir kipir seyler  
Aldanma cocuksu mahsun yuzune mutlaka terkedip gidecek birgun
Niye batıyormuş, ben memnunum halimdenBatsin bu dunya,bitsin bu ruyaa
İyi geceleriyi geceler canlaaar
İyi geceler
İyi çok şükür.. Topik topik geziyorum öyle
nasılsınız
aynen bendeİyi çok şükür.. Topik topik geziyorum öyle
Siz nasılsınız?
Yarışmalara katıl :)aynen bende
bunalım sıkıntı hepsi bi arada burada vakit geçiriyorumm
Ben degilim,batsin o zamanNiye batıyormuş, ben memnunum halimden
Ama beraberlik söz konusu burda, niye senin istediğin olsunBen degilim,batsin o zaman
Bencilim ben bundan sonra boyle hmkAma beraberlik söz konusu burda, niye senin istediğin olsun
Allahtan karar verme yetkin yokBencilim ben bundan sonra boyle hmk
Aahahaha ah pinkom keşke ayni sehirde olsaydik     Allahtan karar verme yetkin yok
İnşallah o da olur kuzu.. Benimki burayı sevmiyor. Bakarsın biz geliriz oraya..Aahahaha ah pinkom keşke ayni sehirde olsaydik     
Nasil oldu bu is pink anlatsana biraz once biz istanbula tasindik olmadı,siz mersine geldiniz o da olmadi,hep birlikte ispartaya gectik yaptigin corba sende acayip bi kafa yapmis ben soylimİnşallah o da olur kuzu.. Benimki burayı sevmiyor. Bakarsın biz geliriz oraya..
Yada hep beraber Ispartaya taşınırız
Ne var ya gayet İstanbul a taşınma ihtimaliniz %1 de olsa varNasil oldu bu is pink anlatsana biraz once biz istanbula tasindik olmadı,siz mersine geldiniz o da olmadi,hep birlikte ispartaya gectik yaptigin corba sende acayip bi kafa yapmis ben soylim
Offf pink yaaaaa   sana diyecek sözüm kalmadi Ne var ya gayet İstanbul a taşınma ihtimaliniz %1 de olsa var
Bizim oraya gelme ihtimalimiz %50 var
İkimizin Ispartaya taşınmasına % bulamadım