- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #58.521
MARGACIM, sen spor yapıyosun tamam mı ve en kötü ihtimalle 1000 kalori alman lazım günde(ben öyle yapardım) öğlen bir öğünde hamburger yiyebilirsin kendin evde de yapabilirsin yağsız köfteni, akşamda salata ile geçiştirirsin. Yemeklerde gözün kalmadan da kilo verebilirsin:)bugün benimki yılbaşında ne hediye istiyorsun sana aklımda bir şey var ama ihtacın olan bir şey varsa onları da söyle diyor..
bende sayıyorum..
hamburger
kola
pizza
cips
çikolataaaa
oooff oooof
Hadi ya, seninki şanssızlık :)bina eskı degılkı 2009 yılında yapılan bına mutaahhıt duvarları ınce yapms :)
tabi ki de bir de yanına közde biber domates oh ohiyi giderdi heee :)
pasta mastayi bosver lahmacun felan iyi giderdi bol yesillik yada hamsi falan offf aciktim ve bunlari yiyemem cunku yok buralarda yaban ellerdeBenim canım acayip pasta istiyor ama pazartesi günü evlilik yıl dönümümüz var nasılsa yicem diye almıyorum
domatesi bosverde bibere hayir demem yapma margo kanima girmetabi ki de bir de yanına közde biber domates oh ohhiç acıkmadım
Zayıfsın demi?pasta mastayi bosver lahmacun felan iyi giderdi bol yesillik yada hamsi falan offf aciktim ve bunlari yiyemem cunku yok buralarda yaban ellerde
zaten o an tv acık degıldı ,net olarak herseyi duydumm :)Hadi ya, seninki şanssızlık :)
Sende tv yi kıs dinle bize anlat
MARGACIM, sen spor yapıyosun tamam mı ve en kötü ihtimalle 1000 kalori alman lazım günde(ben öyle yapardım) öğlen bir öğünde hamburger yiyebilirsin kendin evde de yapabilirsin yağsız köfteni, akşamda salata ile geçiştirirsin. Yemeklerde gözün kalmadan da kilo verebilirsin:)
ton baligimi yanina ne giderYarın ton balığı yemek istiyorum .. ben bu kalori durumlarından anlamıyorum ya
bana herkes senin kilon yokki diyor zayıfım ben ama vericem işte
kollarım inceldiiiii yemeyince bende hemen etki ediyo
hele bir de yemek yediğimde hamburger ekmeği gibi oluyo yanaklarım
Eee bak senzaten o an tv acık degıldı ,net olarak herseyi duydumm :)
Belli zaten, bu saatte lahmacundan bahsetmendenMaselef
mısırla yiyorum ben mısır taneleriyle karıştırıp bir dilim kepek ekmeği ile..ton baligimi yanina ne gider
cig kofte durumde anlasalimEee bak sen
Can kulağıyla dinliyorum
Belli zaten, bu saatte lahmacundan bahsetmenden
seni kendi haline bırakayım mı panpaYarın ton balığı yemek istiyorum .. ben bu kalori durumlarından anlamıyorum ya
bana herkes senin kilon yokki diyor zayıfım ben ama vericem işte
kollarım inceldiiiii yemeyince bende hemen etki ediyo
hele bir de yemek yediğimde hamburger ekmeği gibi oluyo yanaklarım
valla kuzum yaseni kendi haline bırakayım mı panpa
Eee bak sen
Can kulağıyla dinliyorum
:)mesele aynı o saatte ne olabılırkı
Belli zaten, bu saatte lahmacundan bahsetmenden
yarin alayimda yiyeyim bi yerim sismesin barimısırla yiyorum ben mısır taneleriyle karıştırıp bir dilim kepek ekmeği ile..
Sadece çorbaya yada 1 kase yoğurda, yada salataya izin varcig kofte durumde anlasalim
peki ben coban salata alayim :) Diyet mi var ortada ayib ettik kusura bakmayinSadece çorbaya yada 1 kase yoğurda, yada salataya izin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?