- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.281
Bende iyiyim,ugrasiyoz iste. Öff pöfffiyiyiim :)
sen nasılsııın?
Kiz evlenmiycen mi sen? Ceyiz hazirlaMesela ne gibi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iyiyim,ugrasiyoz iste. Öff pöfffiyiyiim :)
sen nasılsııın?
Kiz evlenmiycen mi sen? Ceyiz hazirlaMesela ne gibi :)
Evlencem iki sene sonra :) Nişanın ne zaman olacağı da belli değil o yüzden pek bir heves yokBende iyiyim,ugrasiyoz iste. Öff pöfff
Kiz evlenmiycen mi sen? Ceyiz hazirla
Hmm,kursa falan gitsen? Belediyenin cok guzel hizmetleri var.Evlencem iki sene sonra :) Nişanın ne zaman olacağı da belli değil o yüzden pek bir heves yok
Evet gidicektim başvuru tarihi geçmiş birde işin aslı bu tellerden dolayı hiçbirşey yapasım yok.. BBen aslında çalışmak istiyorum hem birikim yaparım diye ama o da yokHmm,kursa falan gitsen? Belediyenin cok guzel hizmetleri var.
aynenHmm,kursa falan gitsen? Belediyenin cok guzel hizmetleri var.
Teller derken?Evet gidicektim başvuru tarihi geçmiş birde işin aslı bu tellerden dolayı hiçbirşey yapasım yok.. BBen aslında çalışmak istiyorum hem birikim yaparım diye ama o da yok
Ay bende ud calmayi cok istiyorumaynen
benim arkadaşım tiyatroya gitti bir başkası ney kursuna bence de sevdiğin şeye göre seçersin
Diş teli canım :)Teller derken?
Ay bende ud calmayi cok istiyorum
Ud da vardır kesin :)Teller derken?
Ay bende ud calmayi cok istiyorum
Bunu kendine takinti mi yapiyorsun? Bence dis teli cok sempatik duruyo :)Diş teli canım :)
Evet var benm gitmeye vaktim yok bence de önce okullll. Hele bitsin tüm günler senin :)Ud da vardır kesin :)
ay okulu bitirsem nelere gitcem
son dönem diye riske girmek istemiyorum artık :)
inşallah :) ben bu gazla biraz ders çalışıp geleyim o zaman ehehheeBunu kendine takinti mi yapiyorsun? Bence dis teli cok sempatik duruyo :)
Evet var benm gitmeye vaktim yok bence de önce okullll. Hele bitsin tüm günler senin :)
Yapıyorum canım 2 sene oldu neredeyse çok sıkıldım rahat olamıyorumBunu kendine takinti mi yapiyorsun? Bence dis teli cok sempatik duruyo :)
Evet var benm gitmeye vaktim yok bence de önce okullll. Hele bitsin tüm günler senin :)
hadi sana iyi dersler o zaman canimm,Allah zihin acikligi versin :)inşallah :) ben bu gazla biraz ders çalışıp geleyim o zaman ehehhee
bu arada evet diş teli çok tatlı duruyor bence de :) bir arkadaşım taktıktan sonra 32 diş gülümseyip pozlarını koyuyor face e :))
Ne zaman cikacak peki?Yapıyorum canım 2 sene oldu neredeyse çok sıkıldım rahat olamıyorum
Bilmem, doktor da bilmiyor 5 6 ay daha var en az.. Nişan da ona bağlı..hadi sana iyi dersler o zaman canimm,Allah zihin acikligi versin :)
Ne zaman cikacak peki?
Dislerdeki problem neydi? Bi arkadasimin on disleri parmak kadar ayrikti,tel taktirdi 2 sene sürdü. O da nişanini tellerin cikma donemine ayarlamisti :)Bilmem, doktor da bilmiyor 5 6 ay daha var en az.. Nişan da ona bağlı..
1 0 yendik, şoktayım :)Mesela ne gibi :)
Bence gol yemedikleri sürece sorun yok
Üfffffff 1 0 yendik, şoktayım :)
Aaa hayret kimi yendik ben de şaşırdım :)1 0 yendik, şoktayım :)
Baştan söylemedim diye yendik :)Üfffffff 
Güzel oynadılarda iş bitiricilik yok. Büyük takım gibi oynamıyorlar, Antep daha çok pas yapmış düşün..Aaa hayret kimi yendik ben de şaşırdım :)
Heee ben ugursuzum,şom ağizim yani Baştan söylemedim diye yendik :)
Ben de beğenmiyorum yani yeniyorlarsa şansa.. Kaybettikleri çoğu maçta hakettiler bana göre..Baştan söylemedim diye yendik :)
Güzel oynadılarda iş bitiricilik yok. Büyük takım gibi oynamıyorlar, Antep daha çok pas yapmış düşün..