- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 198
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.321
Profilinde imza ayarlari var ya canim ordanİmzayı nasıl değiştireceğiz. Bulamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Profilinde imza ayarlari var ya canim ordanİmzayı nasıl değiştireceğiz. Bulamadım
Al benden de o kadar ama mecbur kalktim yaaGünaydın herkese, bu sabah pek keyfim yok daha kendime gelemedim ..
bende hala görünüyor amaO kalkımış işte canım
Bende yokAl benden de o kadar ama mecbur kalktim yaa
bende hala görünüyor ama
Temizlik yapıyorum canim aksama ne safir varNapıyosun kuzum :)
en ustte kalem gibi isaret var mi ordanda yapılıyor heraldeBende yok
O da yokTemizlik yapıyorum canim aksama ne safir var
en ustte kalem gibi isaret var mi ordanda yapılıyor heralde
oo desene kadar bugün bitap düşüceksinTemizlik yapıyorum canim aksama ne safir var
Ben seni daha önce gördüm mü görmedim miGunaydın marga
Ben hiç uyumadım desem yeri :)Al benden de o kadar ama mecbur kalktim yaa
bende hala görünüyor ama
Ne diyorsun tatlım nico benBen seni daha önce gördüm mü görmedim mi
gördüm şimdi profilinde yazıyor önceki kullanıcı isimlerin hayırlı olsunNe diyorsun tatlım nico ben
Tüm enerjimi yitirdim pembecim..Günaydın margicim hayırdır nden keyfin yok
Tesekkür ederim canım da imzayı değiştiremiyorumgördüm şimdi profilinde yazıyor önceki kullanıcı isimlerin hayırlı olsun
aç müziği al eline mis kahveni bak nasıl geliyosun kendineTüm enerjimi yitirdim pembecim..
Yapcak bisi yok mecbur gelmeleri gerekiyor kendi isim gorulcek snuctaoo desene kadar bugün bitap düşüceksin
hadi ben uyuyamiyorum sen niye uyu muyorsunBen hiç uyumadım desem yeri :)
kendi işinmi naptırcan mileteYapcak bisi yok mecbur gelmeleri gerekiyor kendi isim gorulcek snucta
Şurdan şuraya adım atacak halim yokaç müziği al eline mis kahveni bak nasıl geliyosun kendine
Yapcak bisi yok mecbur gelmeleri gerekiyor kendi isim gorulcek snucta
hadi ben uyuyamiyorum sen niye uyu muyorsun
uyumamışsın ki ondan böylesin bi anne atasözü derki neyi kafaya taktında uyuyamadınŞurdan şuraya adım atacak halim yok
Eveett dolabim cikartilcak bu isten anlayan amcamiz var onlar gelcek zaten ben bisi yapmiycam bi temuzlik yaptim bide pilav yapcam gerisini kv halletttikendi işinmi naptırcan milete
oyle olur benimde genelde ole oluyor canim uyu biraz gecerYatıp uyurum birazdan.. Gözlerimin içi yanıyor resmen , uykusuz olunca batıyor bişiler sanki