- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.141
İnternette yapan yerler var. Cok da guzel oluyo. Ben 2 sene once esimin dogum gününde yaptirmistim :)Bencede altından kalkılmaz bunların
Karikatürü nerde yaptırcam ki ben şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternette yapan yerler var. Cok da guzel oluyo. Ben 2 sene once esimin dogum gününde yaptirmistim :)Bencede altından kalkılmaz bunların
Ne zaman   ben kimseyi döt gibi ortada birakmam,döt gibi birakilmaya karsiyim
vaktim çok az ama.. Netten zor gelir gibiİnternette yapan yerler var. Cok da guzel oluyo. Ben 2 sene once esimin dogum gününde yaptirmistim :)
avm lerde de oluyor canım karikatur yapan kişiler, internetle de bi görüş sen yine de, belki acele deyince çabuk yapıp yollarlarBencede altından kalkılmaz bunların
1 tanesi 50 yazıyor nette Sanki yağlı boya çalışması yapacakavm lerde de oluyor canım karikatur yapan kişiler, internetle de bi görüş sen yine de, belki acele deyince çabuk yapıp yollarlar
1 tanesi 50 yazıyor nette Sanki yağlı boya çalışması yapacak
Avmde dikkatimi çekmedi, evimin yakınında var bitane ama bi bakayım pazartesi, resimleride toplamam lazımavm lerde ne kadardır bilmiyorum ama mutlaka daha uygundur yaa
Avmde dikkatimi çekmedi, evimin yakınında var bitane ama bi bakayım pazartesi, resimleride toplamam lazım
Sörüm duvar profilime işeyebilirsin herkese açtım ağzını yalarım
Sörüm duvar profilime işeyebilirsin herkese açtım ağzını yalarım
Nasıl ama çok seksi dimiduvar profılını de bugun gördüm :d
aboooooowwwNasıl ama çok seksi dimi
Aman bencede :)o kadar çok resim yaptırma canım sende, bi çocukluk bide şimdiki zaman işte.
gerçi nette yaptırsan bu ikisi de 100 tl tutuyor, bence sana balon ve boya yeter
Hazır geldiğine göre karikatür yerine yeni fikir verGeldim kızlar..
güzel ama seksi de kıskandın mı hıhaboooooowww
Karikatür yapmıycan mı canım , face de karikatür sayfalarından birine mesaj yollarsan mutlaka geri dönüş yapan biri olur diye düşünüyorum..Hazır geldiğine göre karikatür yerine yeni fikir ver
Aman bencede :)
o hiçbirşey yapmayacak nasılsa :)
seksüüü gadın bekretgüzel ama seksi de kıskandın mı hıh
Hey gidi günler hey bi ara bu konu harbiden milletin ağzına dolanmıştı aman ama açma şimdi tekrardan yine bir bekret salgını olur kalsın sörseksüüü gadın bekret