- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #58.161
aklıma geldı napım. bekret ve bekrettınHey gidi günler hey bi ara bu konu harbiden milletin ağzına dolanmıştı aman ama açma şimdi tekrardan yine bir bekret salgını olur kalsın sör
Bende yapmayacaktım aslında ama insafa geldim :)laf etmiyor musun ona ya sen de çalıştır kafanı diyeben etkiye tepki prensibiyle çalıştıgım için karşı taraf bişey yapmazsa direk kesiyorum uğraşmayı
bekrettin kimdur daaklıma geldı napım. bekret ve bekrettın
Bende yapmayacaktım aslında ama insafa geldim :)
ilk yıldönümüm kocam öküz diye zevk almayayım mı
bekretten gelıyorbekrettin kimdur da
A.selam :)
Iyiyim kuzum sen nasılsınnasılsınız
Karikatürü neresi yapıyor bulamadım facebooktan falano da doğru gerçi yaa, öküzler yüzünden kendi keyfinden mahrum kalma yap gitsin
Faceden niye bakiyosunki netten daha kolay bulabilirsinKarikatürü neresi yapıyor bulamadım facebooktan falan
Iyiyim kuzum sen nasılsın
Netten de baktım, faceden de, bakıp güveneceğin düzgün biryer yokFaceden niye bakiyosunki netten daha kolay bulabilirsin
ben hiç bilmiyorum ki canımKarikatürü neresi yapıyor bulamadım facebooktan falan
:) cok iyi bozma geçici sıkıntılar icin keyfini bize takıl hayatini yasavizelerin verdiği rehavet ve can sıkıntısıyla neşe bulurum diye foruma bakiyim dedimtüm olumsuzluklara rağmen inadına iyiyim
Neyine guvenmedin odemeden dolayimiNetten de baktım, faceden de, bakıp güveneceğin düzgün biryer yok
Neyse ya vazgeçtim :) Netten biryer daha buldu 108 diyo, abartmışlar.. Normal işine yarayacak hediye alırım o paralaraben hiç bilmiyorum ki canım
Siteler kötüydü canım ya..Neyine guvenmedin odemeden dolayimi
Neyse ya vazgeçtim :) Netten biryer daha buldu 108 diyo, abartmışlar.. Normal işine yarayacak hediye alırım o paralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?