- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.901
9 kardeştik canım9 muKaç kardeşsiniz ki Ben iki kişi de zorlanıyorum valla annem hasta bütün işler bana kaldı iki gündür ölüyorum diye geziniyorum evde
Benim kardeşim yok :) Ne güzel kalabalıkmışsınız ama zordur ya ben birde kıskancım bol kavga ederdik herhalde :) Çok teşekkür ederim :)9 kardeştik canım2 abim vefat etti 7 kaldık:) Çok geçmiş olsun anneciğine canım
Hepsi erkek tek kız olunca pek güzel olmuyor amaBenim kardeşim yok :) Ne güzel kalabalıkmışsınız ama zordur ya ben birde kıskancım bol kavga ederdik herhalde :) Çok teşekkür ederim :)
Ay kıyamam ya o kadar erkekle uğraşmak ne zordur kim bilir evlenince yaptığın temizlik sana vız gelmiştir tabi :)Hepsi erkek tek kız olunca pek güzel olmuyor amaBir de o zamanlar makina falan yoktu o kadar kişinin çamaşırını elimizde yıkıyorduk anneciğimle. Neler çektim neler
Aynen canım, onların yanında devede kulak kalıyorAy kıyamam ya o kadar erkekle uğraşmak ne zordur kim bilir evlenince yaptığın temizlik sana vız gelmiştir tabi :)
O zaman kayıran Allah beni kayırsınAynen canım, onların yanında devede kulak kalıyor
Amin...O zaman kayıran Allah beni kayırsın
Naber yumisssOoo kimler gelmiş :)
Hepsi erkek tek kız olunca pek güzel olmuyor amaBir de o zamanlar makina falan yoktu o kadar kişinin çamaşırını elimizde yıkıyorduk anneciğimle. Neler çektim neler
bisürü kardeşim olsa çok eğlenceli olurduWow 8 tane erkek kardesin mi vardı
Vefat edenlere Rabbim rahmet eylesin
Simdi insanlar ikinci cocugu yapmiyor annen nasil 9 kere dogum yapmis vay be
bisürü kardeşim olsa çok eğlenceli olurduhepsinin erkek olması sıkıntı ama
İyiyim canım sen :) Nasıl geçti buluşmanız bakalım :)Naber yumisss
Bizimkiler daha sempatik bence
Bizimkiler daha sempatik benceAngelina Jolie yi zaten oldum olası sevmem ben
Bende sevmem sesini hiiiiç begenmem
Sesi yokki zaten sadece görüntüBende sevmem sesini hiiiiç begenmem
Çin malı jenniferSesi yokki zaten sadece görüntüNerdesin aşkım burdayım aşkım peh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?