- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.641
Ah ah biliyorum canım da uygulamada sıkıntı yaşıyorum :) hemen kötü şeyler geliyor aklıma benden soğudu gibi..aslında kendimizi tutmamız gerekiyo yoksa hep kavga hep gürültü
kim soğumuş..Ah ah biliyorum canım da uygulamada sıkıntı yaşıyorum :) hemen kötü şeyler geliyor aklıma benden soğudu gibi..
Doğru diyorsun yıpratıyor gerçekten asabi biri oldu benim yüzümden iyice.. Oysa tatlı dille gerçekten ne desem yapıyor :)Ya canım anlık sinirleniyorsun, anlıkta susabilirsin aslında, herşeyde demiyorum, susmaman gereken yerde tabi ki susma. Ama basit şeyler sizi yıptatır
Ağıt yakarak mı ağlıyorsunAhaha hakkat ben az önce kendime mal mı dedim ya
Görmemek mümkün değildi ki alt kat bile duymuştur
Öyle gibi geliyor canım tartışma anında sanki bir an önce barışmazsam soğur bıkar gibi geliyor sözlüm..kim soğumuş..
Obsesif kompulsif bozukluk canım açılımı yani takıntı hastalığı, evet senin düşüncelerin bu hastalığın göstergelerinden ocağı açık unutmaktan korkmak, ellerini aşırı yıkamak, aşırı titizlik, düşünce takıntıları falan gibi türleri var bunun bende şu an mix halinde hepsinden varBen de margiyi görmeyince geri dönüyordum
Canım bu soru: (n yüzünden gitmedim hiç dr.a hastahaneye gitmeyi sevmiyorumBu zamana kadar sadece dayanamadığım rahatsızlıklar yüzünden gitmişimdir. Anlattığım kişilik dr.a görünmemi söyledi hep ama gitmedim, o dediğin hastalığın açılımı ne Ben de aklıma acaip olmadık şeyler geliyordu dışarı çıktığımda acaba araba çarpar mı, arkamdan biri mi takip ediyor hissi ya da çocuklar hakkında okulda başlarına bir şey gelir mi vs... Böyle sürekli bu tarz düşünceler oluyordu her gün
Ah ah biliyorum canım da uygulamada sıkıntı yaşıyorum :) hemen kötü şeyler geliyor aklıma benden soğudu gibi..
Kendini susturmanın yolunu bul, illa seni rahatlatacak birşey vardırDoğru diyorsun yıpratıyor gerçekten asabi biri oldu benim yüzümden iyice.. Oysa tatlı dille gerçekten ne desem yapıyor :)
Öyle gibi geliyor canım tartışma anında sanki bir an önce barışmazsam soğur bıkar gibi geliyor sözlüm..
Belki bu topik bizi adam ederbende sıkıntı yaşıyorum aynen napsam bilmiyorum anlık sinirle trip atıyorum küsüyorum
Aklıma iyi şeyler getireyim diyorum gelmiyor hep olumsuz.. O da farkında hep kötüyü düşünüyorsun diyorKendini susturmanın yolunu bul, illa seni rahatlatacak birşey vardır
ben netten film izleyemiyorum artık netim kotalıYicem film izlerken
Bende bağırarak ağlayanlardanım yaAğıt yakarak mı ağlıyorsun
Ne yapacağını bilememiş demek ki, yoksa gelmesi lazım tabi, ayıp etmiş
Elimde değil ki canım ilk aklıma gelen bunlar oluyorBöyle düşünmemelisin..
Evlendiğinde yarın bir gün tartışmanız da hemen boşanmak ister diye mi düşüneceksin..
Belki bu topik bizi adam eder
Seni biliyorumBende bağırarak ağlayanlardanım ya
Biraz kendimi yolarak, sinir krizi gibiAğıt yakarak mı ağlıyorsun
Ne yapacağını bilememiş demek ki, yoksa gelmesi lazım tabi, ayıp etmiş
Böyle düşündüğün sürece ayrılığa bir adım daha yakın olursun lilim benden söylemesi..Elimde değil ki canım ilk aklıma gelen bunlar oluyor
bir anım bir anımı tutmuyor dimi pinkomSeni biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?