- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #57.301
şu an yine ağlayasım geldiIlk aylarda bende öyleydim, geçti sonra :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu an yine ağlayasım geldiIlk aylarda bende öyleydim, geçti sonra :)
yalancııı![]()
kazen olıyım bende o zamanTamamda sen mune olursan vay bizim halimize![]()
sorcammmmmEvet
Sorma nedeeennn![]()
![]()
ivet nerden bildin![]()
İstanbuldayim,yarin pinkoyla buluscaz. Cok heyecanliyimsen napiyon,nasilsin canim?
Biliyorum,daha once de soylemistintahmin ettim
biz de lunayla görüştük, hem de düğününde ne var ki![]()
ayy bizde çeşminaz ile görüştüydük :) napiyim tv net takılıyorum öyle, görünüşte iyiyim : Dİstanbuldayim,yarin pinkoyla buluscaz. Cok heyecanliyimsen napiyon,nasilsin canim?
Biliyorum,daha once de soylemistin![]()
Ağla sende, dök içini, ağlamak iyidir, ben çok az ağlıyorum, ağlama hissi geliyorda, gözden yaş inmiyor :)şu an yine ağlayasım geldiyazdığın şeyde ne var ki şimdi de bu istek geldi
![]()
kazen olıyım bende o zaman
Çıtayı düşüremkte yok, gittikçe yükseltiyorsun :)
sorcammmmm![]()
Angaraya gelmeyi düşünüyorum bakalimhep söyleyecem işte, çünkü sen beni görmeye gelmiyorsun![]()
bana kazenlık yakısır bence asar kesrım forum ıkı gunde muma donerAğla sende, dök içini, ağlamak iyidir, ben çok az ağlıyorum, ağlama hissi geliyorda, gözden yaş inmiyor :)
Bana da oldu öyle evlenmeden önce baya uzun bir süre, ilişkimde ki sorunlar yüzünden bağışıklık kazanmıştım şimdi evlendim bağışıklığımı kaybettim : DAğla sende, dök içini, ağlamak iyidir, ben çok az ağlıyorum, ağlama hissi geliyorda, gözden yaş inmiyor :)
Forum deli gibi üye kaybeder, kilidi vurup çıkarsın sendebana kazenlık yakısır bence asar kesrım forum ıkı gunde muma doner![]()
karadeniz turu yok mu :)Angaraya gelmeyi düşünüyorum bakalim![]()
ben kılıt vurup cıkarım sız naparsınız kk sız acabaForum deli gibi üye kaybeder, kilidi vurup çıkarsın sende![]()
Bilmiyorum artık, sözlüklere saldırız heraldeben kılıt vurup cıkarım sız naparsınız kk sız acaba![]()
En ağlakta seninle kapışırım :)bana en atarlı ve ağlak üye kuşağı verin desem verirler mi : P
oooooo tehdit haaaaa kızaaaaam senın karsında gelecektekı kk nın patronu duruyooooooBilmiyorum artık, sözlüklere saldırız heraldeBugüne kadar ki tacizlerinin karşılığını veririz