- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.301
şu an yine ağlayasım geldiIlk aylarda bende öyleydim, geçti sonra :)
yalancııı
kazen olıyım bende o zamanTamamda sen mune olursan vay bizim halimize
sorcammmmmEvet
Sorma nedeeennn
ivet nerden bildin
İstanbuldayim,yarin pinkoyla buluscaz. Cok heyecanliyimsen napiyon,nasilsin canim?
Biliyorum,daha once de soylemistintahmin ettim
biz de lunayla görüştük, hem de düğününde ne var ki
ayy bizde çeşminaz ile görüştüydük :) napiyim tv net takılıyorum öyle, görünüşte iyiyim : Dİstanbuldayim,yarin pinkoyla buluscaz. Cok heyecanliyimsen napiyon,nasilsin canim?
Biliyorum,daha once de soylemistin
Ağla sende, dök içini, ağlamak iyidir, ben çok az ağlıyorum, ağlama hissi geliyorda, gözden yaş inmiyor :)şu an yine ağlayasım geldiyazdığın şeyde ne var ki şimdi de bu istek geldi
kazen olıyım bende o zaman
Çıtayı düşüremkte yok, gittikçe yükseltiyorsun :)
sorcammmmm
Angaraya gelmeyi düşünüyorum bakalimhep söyleyecem işte, çünkü sen beni görmeye gelmiyorsun
bana kazenlık yakısır bence asar kesrım forum ıkı gunde muma donerAğla sende, dök içini, ağlamak iyidir, ben çok az ağlıyorum, ağlama hissi geliyorda, gözden yaş inmiyor :)
Bana da oldu öyle evlenmeden önce baya uzun bir süre, ilişkimde ki sorunlar yüzünden bağışıklık kazanmıştım şimdi evlendim bağışıklığımı kaybettim : DAğla sende, dök içini, ağlamak iyidir, ben çok az ağlıyorum, ağlama hissi geliyorda, gözden yaş inmiyor :)
Forum deli gibi üye kaybeder, kilidi vurup çıkarsın sendebana kazenlık yakısır bence asar kesrım forum ıkı gunde muma doner
karadeniz turu yok mu :)Angaraya gelmeyi düşünüyorum bakalim
ben kılıt vurup cıkarım sız naparsınız kk sız acabaForum deli gibi üye kaybeder, kilidi vurup çıkarsın sende
Bilmiyorum artık, sözlüklere saldırız heraldeben kılıt vurup cıkarım sız naparsınız kk sız acaba
En ağlakta seninle kapışırım :)bana en atarlı ve ağlak üye kuşağı verin desem verirler mi : P
oooooo tehdit haaaaa kızaaaaam senın karsında gelecektekı kk nın patronu duruyooooooBilmiyorum artık, sözlüklere saldırız heraldeBugüne kadar ki tacizlerinin karşılığını veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?