- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.201
Bana sitee adı bulunnnnBen enlerimi yazdım bugün seni çok fena kategorilere yazdım
nıye banlattırmıskı gelsede gene kiblesem
sitede onun avatarında bırı varda omu diye bı sorıyım dedım:)
ne didinde cevap vemedım
Aaaa siz onun nerde olduğunu bilmiyor musunuzKendi isteği üzerine banlattırmış kendini , sonra geri geldiydi . Şimdi pek görmüyorum girmiyor herhalde..
Ama uzaklardan bizi izlediğini biliyorum
İçeriği ne söyle ona göre bulayım ben site adıBana sitee adı bulunnnn
olabılır bence:)Elitgiyin nasıl? :)
cekecegın var elımdenBen enlerimi yazdım bugün seni çok fena kategorilere yazdım
Senin bilmediğin mi var :)Aaaa siz onun nerde olduğunu bilmiyor musunuzBen biliyorum
NerdeymişşşşşşşşAaaa siz onun nerde olduğunu bilmiyor musunuzBen biliyorum
Pahalı markalar olacak canım..İçeriği ne söyle ona göre bulayım ben site adı
Aglamaya basladim bile zaman yanlisTamam o zaman :) Sen bilirsin, sonra ağlama..
Bu zor bir soruSenin bilmediğin mi var :)
Banada yardım edermisin?
Pahalı markaların satılacağı site ismi ne olabilir?
Çok yakınımızdaNerdeymişşşşşşşş
Tamam veririz, bizim görüşecegimiz ta 1 aydır konuşuluyordu aslında, burayı boşlama :)Aglamaya basladim bile zaman yanlis
Bidahakine haber verin ama tamammi
Yahu yakın değilim diye o yaşlarda birini hiç mi tanımadığımı sanıyorsun aaaahiç trip atmamıştım bugün yine attırdınız ha
vay vay vayyyy gelmıste bıze neden gorunmemısBu zor bir soru
Çok yakınımızda
Adını değişmiş demek ki :)Bu zor bir soru
Çok yakınımızda
O yüzden ben nerde olduğunu söylememvay vay vayyyy gelmıste bıze neden gorunmemıs
Sen tanıyorsun zatenAdını değişmiş demek ki :)
Senin için zor diye birşey olamaz ki ama
Bana site adı arıyoruz :) Pahalı markalar satılacak, fikrin varmı?hee sen bana birini ayarlamak için mi diyordunben de seni görmek için sandım da ondan dedim yakın değiliz diye kuzum senin aklında biri varsa yönlendir bana hallederiz
cesmı senın proluguna noldu?hee sen bana birini ayarlamak için mi diyordunben de seni görmek için sandım da ondan dedim yakın değiliz diye kuzum senin aklında biri varsa yönlendir bana hallederiz
Hadi canımO yüzden ben nerde olduğunu söylemem
Sen tanıyorsun zaten
soyle soyleeeee de cekelım onun kulaklarınıO yüzden ben nerde olduğunu söylemem
Sen tanıyorsun zaten
Nere gitcem her firsatta buralardayim :)Tamam veririz, bizim görüşecegimiz ta 1 aydır konuşuluyordu aslında, burayı boşlama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?