- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #57.241
Onu da yaparizzz. Ustune rahat biseyler giyEl ele diz dize otururuz dedimdi :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu da yaparizzz. Ustune rahat biseyler giyEl ele diz dize otururuz dedimdi :)
İstanbıllarda sürtüyom,gezmekten firsat kalmiyo forumanerelerdesınız harbiiii hanımmmm![]()
hee sen bana birini ayarlamak için mi diyordunben de seni görmek için sandım da ondan dedim yakın değiliz diye kuzum
senin aklında biri varsa yönlendir bana hallederiz
![]()
yaaaa demek oyle gelme bıdaha foruma o zamanİstanbıllarda sürtüyom,gezmekten firsat kalmiyo foruma![]()
![]()
Yemek yarışmasından vazgeçemiyorben bunu anlayamadım nevoş![]()
Yaşlarınızda tutuyor merak etme , özelden konuşuruz annemlere derim ben..hee sen bana birini ayarlamak için mi diyordunben de seni görmek için sandım da ondan dedim yakın değiliz diye kuzum
senin aklında biri varsa yönlendir bana hallederiz
![]()
uzulme nevosssssssss elbet sanada bı sapık cıkar benım gıbıYemek yarışmasından vazgeçemiyorBenimle alakası yok
![]()
Bekar amcam var benim oda evlenecek kız bulamıyor bankacı kendisi işi evi falan var, buraya gelirse konuşurum iletişme geçersiniz en azından arkadaş olarak olur mu
Yaşlarınızda tutuyor merak etme , özelden konuşuruz annemlere derim ben..
Yarışmalar bağımlılık yapıyorYemek yarışmasından vazgeçemiyorBenimle alakası yok
![]()
Utanılacak bir şey kuzum , çok önceden bir kız arkadaşı olmuş seneler önce, öyle konuştuğu birileri vardı ama kafa yapısına uygun değildi pek..çok utandım şuan![]()
Sonra arkamdan dersin amaaaayaaaa demek oyle gelme bıdaha foruma o zaman![]()
Onun sapıkı benim ama senin gibi ayağını kaydırmaya çalışmıyorumuzulme nevosssssssss elbet sanada bı sapık cıkar benım gıbı![]()
Bana niye pas vermiyorsun sen !Sonra arkamdan dersin amaaaa
![]()
Noliyy burada esra erol mu oldun basimiza kizz   Utanılacak bir şey kuzum , çok önceden bir kız arkadaşı olmuş seneler önce, öyle konuştuğu birileri vardı ama kafa yapısına uygun değildi pek..
Bizimkiler de bakınıyorlar öyle babaannemler falan..
Hayırlısı artık,kısmet işleri..
Utanılacak bir şey kuzum , çok önceden bir kız arkadaşı olmuş seneler önce, öyle konuştuğu birileri vardı ama kafa yapısına uygun değildi pek..
Bizimkiler de bakınıyorlar öyle babaannemler falan..
Hayırlısı artık,kısmet işleri..
Noliyy burada esra erol mu oldun basimiza kizz   ![]()
Top gelmedi ayagimaBana niye pas vermiyorsun sen !
Noliyy burada esra erol mu oldun basimiza kizz   ![]()