- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.081
Burdayım, baktım dürtme gelmiş, selamm diye uzunca yazmayayım dedimPinkis nerde ya
Ahh kuzum nerelerdesin özledik :) iyi olmus durtuBurdayım, baktım dürtme gelmiş, selamm diye uzunca yazmayayım dedim
Burdayım, baktım dürtme gelmiş, selamm diye uzunca yazmayayım dedim
Gece gittim uyudum, manyak gibi 1 saat sonra uyandım, derken sabahladım, Sonrası malum anca kendime geldimAhh kuzum nerelerdesin özledik :) iyi olmus durtu
Bende baktım dürtülüyorum, takip ettiklerimi bi dürteyim, onlarında haberi olsun dedim, eğlenceli geldiAz önce bildirimde durtuldugumu görünce kocaman gulumsedim ya:)) daha önce hic olmamisti:)
SapikGece gittim uyudum, manyak gibi 1 saat sonra uyandım, derken sabahladım, Sonrası malum anca kendime geldim
Naptın sapığını?
Bende baktım dürtülüyorum, takip ettiklerimi bi dürteyim, onlarında haberi olsun dedim, eğlenceli geldi
Ha iyi o zaman, durduysa sorun yok :)Sapikyüz bulamayinca gitti (cok sükür ya aramiyo geberesice)
6haftaya kadar olcak inşallah canimOktay ustayi seyrediyorum kuzum senin bebisinmi var :)
Aradan biraz zaman gecsin degistiricem kendi uzerime bi hat aliyimda kafam rahat etsinHa iyi o zaman, durduysa sorun yok :)
Amann hepimizin sapığı oluyor. Benide arayıp bi isim söylüyorlardı, değilim diyordum, ertesi gün başka biri arıyor, adam gece içip içip arıyor, neler sayıyordum banamısın demiyordu yüzsüz, hattın benden önceki sahibi tele kız mıydı neydiSonra numaramı değiştim, çünkü bitmiyordu
Allah bagislasin kizmi ♥6haftaya kadar olcak inşallah canim
Al tabi, sapıkla supukla mı uğraşcan :)Aradan biraz zaman gecsin degistiricem kendi uzerime bi hat aliyimda kafam rahat etsin
Evet, yeni eklenmiş :) Bundan sonra selam demiycezBu durtme yeni mi eklenmis be yaa
Kiz canim hayirlisylaAllah bagislasin kizmi ♥
Allah allahEvet, yeni eklenmiş :) Bundan sonra selam demiycez
:)Al tabi, sapıkla supukla mı uğraşcan :)
Ay yirim onun ufacik ellerini :) kiz cocuklarinabayiliyorummmmmmKiz canim hayirlisyla
Dogsunda yiycem ben sizin yerinizedeAy yirim onun ufacik ellerini :) kiz cocuklarinabayiliyorummmmmm
Canım 12de uyudum 1 de tekrar kalktım, ne dengesiz vücudum var ya
Illa gece uyumucam
Ay ne güzel, yok canım yağmur var ama ara ara serpiyor öyleBende sandımki hani durup durup iyi bir uyuyorsun ya öyle uyudu bu yine dedim gece senden ses çıkmayınca: )))))
Uyku düzeni bozulunca akıl almaz hal alıyo sanırım canım....
Aynen bu bendede mevcut.
Bende gezmeye gittim geldim, offf şuan bir uykum varki sorma, bu uyku gece gelse ne var: ))))
Ama uyumicam.
Bizim burada sabah 6dan beri aralıksız kar yağıyor lapa lapa, dışarısı süper.....
Rabbime şükürler olsun.
Sizin orda da varmı kar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?