• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ahh kuzum nerelerdesin özledik :) iyi olmus durtu
Gece gittim uyudum, manyak gibi 1 saat sonra uyandım, derken sabahladım, Sonrası malum anca kendime geldim:KK70:
Naptın sapığını?
Az önce bildirimde durtuldugumu görünce kocaman gulumsedim ya:)) daha önce hic olmamisti:)
Bende baktım dürtülüyorum, takip ettiklerimi bi dürteyim, onlarında haberi olsun dedim, eğlenceli geldi:-)

Gece gittim uyudum, manyak gibi 1 saat sonra uyandım, derken sabahladım, Sonrası malum anca kendime geldim:KK70:
Naptın sapığını?

Bende baktım dürtülüyorum, takip ettiklerimi bi dürteyim, onlarında haberi olsun dedim, eğlenceli geldi:-)
Sapik :D yüz bulamayinca gitti (cok sükür ya aramiyo geberesice)

Sapik :D yüz bulamayinca gitti (cok sükür ya aramiyo geberesice)
Ha iyi o zaman, durduysa sorun yok :)
Amann hepimizin sapığı oluyor. Benide arayıp bi isim söylüyorlardı, değilim diyordum, ertesi gün başka biri arıyor, adam gece içip içip arıyor, neler sayıyordum banamısın demiyordu yüzsüz, hattın benden önceki sahibi tele kız mıydı neydi :KK70:Sonra numaramı değiştim, çünkü bitmiyordu

Ha iyi o zaman, durduysa sorun yok :)
Amann hepimizin sapığı oluyor. Benide arayıp bi isim söylüyorlardı, değilim diyordum, ertesi gün başka biri arıyor, adam gece içip içip arıyor, neler sayıyordum banamısın demiyordu yüzsüz, hattın benden önceki sahibi tele kız mıydı neydi :KK70:Sonra numaramı değiştim, çünkü bitmiyordu
Aradan biraz zaman gecsin degistiricem kendi uzerime bi hat aliyimda kafam rahat etsin :D

Canım 12de uyudum 1 de tekrar kalktım, ne dengesiz vücudum var ya:mad:
Illa gece uyumucam:63:

Bende sandımki hani durup durup iyi bir uyuyorsun ya öyle uyudu bu yine dedim gece senden ses çıkmayınca: )))))
Uyku düzeni bozulunca akıl almaz hal alıyo sanırım canım....
Aynen bu bendede mevcut.
Bende gezmeye gittim geldim, offf şuan bir uykum varki sorma, bu uyku gece gelse ne var: ))))
Ama uyumicam.
Bizim burada sabah 6dan beri aralıksız kar yağıyor lapa lapa, dışarısı süper.....
Rabbime şükürler olsun.
Sizin orda da varmı kar?

Bende sandımki hani durup durup iyi bir uyuyorsun ya öyle uyudu bu yine dedim gece senden ses çıkmayınca: )))))
Uyku düzeni bozulunca akıl almaz hal alıyo sanırım canım....
Aynen bu bendede mevcut.
Bende gezmeye gittim geldim, offf şuan bir uykum varki sorma, bu uyku gece gelse ne var: ))))
Ama uyumicam.
Bizim burada sabah 6dan beri aralıksız kar yağıyor lapa lapa, dışarısı süper.....
Rabbime şükürler olsun.
Sizin orda da varmı kar?
Ay ne güzel, yok canım yağmur var ama ara ara serpiyor öyle:KK51:
Geçen sene kar görmedim desem yeri, 1 kere yağdı o da kalmadı:KK34:

Back