- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.908
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.041
erva da söylemesi güzelmiş, hem anlamı da çok güzel :)Erva cok guzel genc ebrar ozu sozu bir olan iyiler dindarlar demek canim
Hanne yumusak bi soyleyisi var bilemiyorum iste bakalimanlamları baya güzelmiş ama söyleniş olarak zor gibiler sanki, en kolayı melce gibi duruyor sanki :)
Benim yerimede yapSpora başlıyorum bu akşam
Olur yaparım ama çok sıkı diyet ve spor uygulıycam sıkıldım kendimdennnnnBenim yerimede yap
Kac kilosun bacim senn yaOlur yaparım ama çok sıkı diyet ve spor uygulıycam sıkıldım kendimdennnnn
Erva benimde hosuma gidiyor bakalim ne olcakerva da söylemesi güzelmiş, hem anlamı da çok güzel :)
benim bi arkadaşımın yeğeninin adı meyra, o ismi de seviyorum ben ama tam anlamını bilmiyorum
58 kilo olmusum yaaaa !!!!!Kac kilosun bacim senn ya
Spora başlıyorum bu akşam
Hanne yumusak bi soyleyisi var bilemiyorum iste bakalim
hayırlısı olsun canım, sağlıklı doğsun da ismini halledersiniz nasıl olsa
İkra çok güzel bir isim :) Erva unisex diye biliyorum ben son derece cesur yiğit adam da diğer anlamı arkadaşımın kızı olacağı zaman araştırmıştıBi tanesine kesin karar verdikte yanindaki durmadan değişiyorhanne kesin değişkenlik iklima ikra erva ebrar melce sence hangisi
Spor srkadasi ariyorummmm
Amaaan cok olmussun napsak kii58 kilo olmusum yaaaa !!!!!
Aynen canim ya baklim
hayırlısı olsun canım, sağlıklı doğsun da ismini halledersiniz nasıl olsa
Evet canim bakalim karar veremedik dahaİkra çok güzel bir isim :) Erva unisex diye biliyorum ben son derece cesur yiğit adam da diğer anlamı arkadaşımın kızı olacağı zaman araştırmıştı
Nber canimHeyooo
Hamdolsun canim bebis bugun fena hareketli kasilmam varIyi canim senden naber bebis nasil
Wauww ne diyeceğimi bilemedimHamdolsun canim bebis bugun fena hareketli kasilmam var
Suan muhtemelen yalanci sanci cekiyorum canim dr bilgilendiriyor yaWauww ne diyeceğimi bilemedim
Seni korkutmak gibi olmasin ama ben çok korktum resmen elim ayagim titredi yazdiklarini okuyunca
Anladim canim normal yani umarim hersey yolunda ve iyi olurSuan muhtemelen yalanci sanci cekiyorum canim dr bilgilendiriyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?