- 10 Eylül 2014
- 3.243
- 1.169
- 163
- 31
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #56.801
noldu ki tatlımOff arkadaslar offfbu erkekleri bi anlamis degilim..bunlarun görevi bizim canimizi yakmak mi?
Naptın kız :)noldu ki tatlım
2,5 ay önce tanistigim biri vardi, cok iyi anlasiyorduk..6gündür ne ariyor ne soruyor, sebebi de uni stresiymis... Benimle tanismak istemedigini mi sordum "nerden geliyor böyle sey aklina tabiki tanismak istiyorum ama bu senenin sonuna kadar derslerden basimi kaldiramicam.insallah sene basina kadar biraz hafifler diye ünid ediyorum" diye cevap verdi...noldu ki tatlım
Yapmasinlar öyle ama..Ehh öylede denebilir :)
agrıdan mayışmış bir durumdayım yaNaptın kız :)
Gecmis olsun cnm ne agrisi?agrıdan mayışmış bir durumdayım ya
sen naptın güzellik nasılsın bakym :)
Canim şimdi biz ne desek seni yalnış yönlendirmiş oluruz..2,5 ay önce tanistigim biri vardi, cok iyi anlasiyorduk..6gündür ne ariyor ne soruyor, sebebi de uni stresiymis... Benimle tanismak istemedigini mi sordum "nerden geliyor böyle sey aklina tabiki tanismak istiyorum ama bu senenin sonuna kadar derslerden basimi kaldiramicam.insallah sene basina kadar biraz hafifler diye ünid ediyorum" diye cevap verdi...
Simdi siz söyleyin tanismak isteyen adam 2 dakika zaman ayirmaz mi?
Gicik oluyorum yaaa
şu malum agrılarımızdan işteGecmis olsun cnm ne agrisi?
Ayni senin dedigini kuzeni bana dedi pazartesi. O bile bu davrAnisini anlamiyor.Canim şimdi biz ne desek seni yalnış yönlendirmiş oluruz..
Ama madem ki derslerinin cok agır oldugunu kafasını kaldırıp seninle tanışmaya bile vakti olmayacagını ima ediyor ise
hiç tanışmamalıdı bence..
haklısın sanada zaman ayırabilir derslerinede.. niye böyle demiş anlaayamadım
sen ne hissediyorsun peki
Sende yaYapmasinlar öyle ama..
Napim tatlım, klasik haftasonu işte, maçta olmayaydı keyfim tıkırdıagrıdan mayışmış bir durumdayım ya
sen naptın güzellik nasılsın bakym :)
Aahh ahh benimkide gelmeye yakin...şu malum agrılarımızdan işte
öldürdü bugün beni
Nasil yapicam ki bunu?Sende yaÇeken değil, çektiren ol...
Napim tatlım, klasik haftasonu işte, maçta olmayaydı keyfim tıkırdı
Geçmiş olsun bu arada, ne ağrısı?
Aşk acısımı çekiyorsun canım sohbete bir katılayım dedim ama inşaallah sevdiğin sana yakınlaşır..Ayni senin dedigini kuzeni bana dedi pazartesi. O bile bu davrAnisini anlamiyor.
Su an benimle tanismak istemedigini ve kendini bana sogutmak istedigini düsünüyorum ki o böyle yaptikca benim ondan uzaklasacagimi ve onun benden kurtulacagini düsünüyorum
Tam o aşka dönüsmedi bizimkisi =( insallah cnmAşk acısımı çekiyorsun canım sohbete bir katılayım dedim ama inşaallah sevdiğin sana yakınlaşır..
Arama üstüne düsme umursama, her aradığında telefona atlama, arada meşgule at...Nasil yapicam ki bunu?
HoşgeldinAşk acısımı çekiyorsun canım sohbete bir katılayım dedim ama inşaallah sevdiğin sana yakınlaşır..
hahaha olsn bakalım ya.. iyiki ben bakmamışşm haSende yaÇeken değil, çektiren ol...
Napim tatlım, klasik haftasonu işte, maçta olmayaydı keyfim tıkırdı
Geçmiş olsun bu arada, ne ağrısı?
Söylediklerini yaparim da aramiyor kiArama üstüne düsme umursama, her aradığında telefona atlama, arada meşgule at...
Hoşgeldin
İlaç almadın mı?şu malum agrılarımızdan işte
öldürdü bugün beni
canm bu düşüncedeki bir insandan uzak durmalısn zaten.neden cabalayacaksın ki..Ayni senin dedigini kuzeni bana dedi pazartesi. O bile bu davrAnisini anlamiyor.
Su an benimle tanismak istemedigini ve kendini bana sogutmak istedigini düsünüyorum ki o böyle yaptikca benim ondan uzaklasacagimi ve onun benden kurtulacagini düsünüyorum
gelince alacamİlaç almadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?