- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #56.741
Oldukça sede eyeliner, rimel ve ruj.o zaman sana ev aksesuarı alınmayacak demek ki
biz burda bunları yazıyoruz ama yarın kızlar okumayacak bunları, senle ben bide marga birbirimizi daha yakından tanımış olacaz
makyajını nasıl yaparsın peki ?
Simdi burda hem geyik hem sohebt m cekilis yapilcak o zaman bu yazdiklarimiz zevklemiz bosa gitmis olcak..Ilgileniriz hep berabr canım da ayrı topiğe gerek var mı?
Tamam o zaman konuşalım kızlarla topiği açarız ben takip ederim zaten, kızlarda edr, burda kimse sorumluluktan kaçmz :)Simdi burda hem geyik hem sohebt m cekilis yapilcak o zaman bu yazdiklarimiz zevklemiz bosa gitmis olcak..
Sence kuzum
evet bak bu mantıklıOldukça sede eyeliner, rimel ve ruj.
Valla bize hediye alacaklar şanslı herşeyi döktük ortaya :)
Onlar sorulara başladığında sayfa numarasını söyleriz bakarlar
ben elimden gelen yardımı yaparım canım.Simdi burda hem geyik hem sohebt m cekilis yapilcak o zaman bu yazdiklarimiz zevklemiz bosa gitmis olcak..
Sence kuzum
Kovaydın birdeBurayı aksatmayın da nereye giderseniz gidin
Burayı aksatmayın da nereye giderseniz gidin
Soyle yapalim yarismaya katilanlar bana kendilerini anlatan sevdigi vs seyleri bana ozel mesajla atsinlar
Bu topigin ilk sayfasina koyucam oky ?
Burdan devam ediyoruzevet bak bu mantıklı
benim de pudra, eyeliner ve rimel var en çok kullandığım.
ben elimden gelen yardımı yaparım canım.
ayrı topik açmazsak çekilişe katılmayan kızlar topikten uzaklaşır mı acaba diye düşündüm ama bilemedim kuzum, siz bilirsiniz
Evet bu daha iyi canım, katılmayanlar burda sıkılmasın :)Soyle yapalim yarismaya katilanlar bana kendilerini anlatan sevdigi vs seyleri bana ozel mesajla atsinlar
Bu topigin ilk sayfasina koyucam oky ?
Burdan devam kuzum..ayrı tanıtım topiği açmayalım mı yani cancan? burdan mı devam edelim :)
Sen bizim sorduğumuz soruları yaz kızlara özelden at, onlar cevaplayıp versin?Evet bu daha iyi canım, katılmayanlar burda sıkılmasın :)
Yada bizde yapabiliriz uğraşmayayım dersen cevapları sana veririz yazar koyarsınSen bizim sorduğumuz soruları yaz kızlara özelden at, onlar cevaplayıp versin?
Beni ihmal etmeyin diye dedimKovaydın birdeÇekiliş bitene kadar oraya gelirsin sende, katılmayacaksın diye aramıza almayacak değiliz :)
Atarlıyımdır bilirsinbak bak triplere bak
Burdan devam ediyoruz
Sizden ricam diger arkadaslari gordugunuz yerde soylemeniz canim =) kendini tanitma mesajlarinizi ozelden bana atin ben sirayla koyacagim ilk sayfaya
Burdan devam kuzum..
Beni ihmal etmeyin diye dedim
Atarlıyımdır bilirsin
Etmeyiz et,eyiz, biz nereye sen oraya :)Beni ihmal etmeyin diye dedim
Atarlıyımdır bilirsin
Sen pcden giriyorsun demi?bilirim bilirim
bilirim bilirim
Tamam o zaman özgürsünüzEtmeyiz et,eyiz, biz nereye sen oraya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?