- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #56.701
Uyu madem tatlımÇok uykular geliyore banaa yavaştan yavaştan: )))))
![KK60 :KK60: :KK60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Ben akşam uyuduğum için anca sabaha giderim yatağa
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyu madem tatlımÇok uykular geliyore banaa yavaştan yavaştan: )))))
Uyu madem tatlım
Ben akşam uyuduğum için anca sabaha giderim yatağa![]()
Allah rahatlık versin canım görüşürüz :)Ben yatayım kızlar, herekese iyi geceler....
Goruşuruz
Optum
Fikrini değişmedin demi, çekilişte varsın?
:) Ben sorular sormaya başlayayım en sevdiğin renk?varım tabiki canıımmmm, daha aktif olmaya çalışacam buralarda bakalım. katilim kurbanım iyi tanısın beni![]()
:) Kıyamam sanaaa bende bayılıyorum pandufa ama kullanışlı değil pekBen kime cikarsam bana panduf alsinnnnn ayaklam usuyor hahahaha
:) Kıyamam sanaaa bende bayılıyorum pandufa ama kullanışlı değil pek
:) Ben sorular sormaya başlayayım en sevdiğin renk?
Benimde acik pembeee koyu pembeeeeeeeee hep pembeeeeeesiyah beyaz bide kırmızı![]()
Benimde acik pembeee koyu pembeeeeeeeee hep pembeeeeee
siyah beyaz bide kırmızı![]()
Kilonuz?boyunuz?bedeniniz? Modayımı trcih edersiniz, rahatlığı mı?Benimde acik pembeee koyu pembeeeeeeeee hep pembeeeeee
Kilonuz?boyunuz?bedeniniz? Modayımı trcih edersiniz, rahatlığı mı?
En sevdiğim renkler gri kahve koyu yeşil vizon :)boy 170, kilo 70ten birazcık hallicebeden 40, ama bol giyinmeyi sevdigim için bazen 42
modayla pek aram yok, zaten fizigim de musade etmez ama rahatlıgı ve kendime yakışanı severim
sem de cevaplasana bu soruları, biz de tanıyalım seni![]()
En sevdiğim renkler gri kahve koyu yeşil vizon :)
moda değil spor kendime yakışanı trcih derim, kilom 56 boyum 1.62, bedenim s-m değişiyor genelde s:)
Bol salaş şeyleri severim.
Tunik mi bluz mu?
Gömlek mi kazak mı?
Etek mi pantolon mu?
Tunikbluz
gömlek
pantalon
en vazgeçilmez aksesuarın ne ?
Tunik
Tayt
Bluz
Tek aksesuar kullanabiliyorum oda künye :) geriye kalana allerjim var(altın dahil)
Akseauda sade mi tercih edrsin, taşlı boncuklu göstrişli mi?
Düz ayakkabı:) Havalar müsaitse paso spor..sade, hatta giyimim de sadedir benim. dar düz bir pantalon, bot ve tek renk bol ve uzun bir kazak bu kış sırf bu modelde olacam sanırım.
düz ayakkabı mı topuklu ayakkabı mı?
Düz ayakkabı:) Havalar müsaitse paso spor..
Ayak numaran kaç?
benim 37