• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Angel kullanıyorum, sorarken cevap vermeyi unutma :)
Ruj ve ojede tercih ettin renkler?
Benim rujda doğal renkler. Ojede sınır yok:confused:

parfümüm beckham intimately, çiçek ağırlıklı hafif kokular yani. ama her şeyde kokuyu severim. saçlarım güzel koksun diye saç spreyi kullanıyorum o kadar güzel koku delisiyim yani :KK48:
ojede koyu renkleri kullanıyorum genelde, tırnaklarım küçük ve kısa çünkü, açık renkler pek belli etmiyor kendini. rujda da doğal renkleri veya parlatıcıyı tercih ediyorum ama bordo da yakışıyor diye arada bordo da kullanıyorum.
ne tür kitap okuyorsun ?
ben olağan olayların anlatıldıgı romanları seviyorum. yada psikolojik gerilim türü kitapları. bilim kurguyla pek aram yok :KK43:

parfümüm beckham intimately, çiçek ağırlıklı hafif kokular yani. ama her şeyde kokuyu severim. saçlarım güzel koksun diye saç spreyi kullanıyorum o kadar güzel koku delisiyim yani :KK48:
ojede koyu renkleri kullanıyorum genelde, tırnaklarım küçük ve kısa çünkü, açık renkler pek belli etmiyor kendini. rujda da doğal renkleri veya parlatıcıyı tercih ediyorum ama bordo da yakışıyor diye arada bordo da kullanıyorum.
ne tür kitap okuyorsun ?
ben olağan olayların anlatıldıgı romanları seviyorum. yada psikolojik gerilim türü kitapları. bilim kurguyla pek aram yok :KK43:
Sürükleyici tarihi kitapları, yaşanmış olaylar, gerilim korku.. bi aşk ve deneme tarzını sevmiyorum :)
Hediye edilirse en çok mutlu olacağın şey ne?

Sormak istediğin soru varsa araya soruda dayayabilirsin:)
Sana çok kolay hediye alınır ha direkt istiyorum istemiyorum diyorsun:KK19:
Ben olsam kendime
Bir tane besiktss kupa bardak
Cicili bicili neon renklerde kalin corap
Saat alirdim yeter de artar bileee ha birde cikolataaaaaaaaalarrrrr immmmmmmm

Sürükleyici tarihi kitapları, yaşanmış olaylar, gerilim korku.. bi aşk ve deneme tarzını sevmiyorum :)
Hediye edilirse en çok mutlu olacağın şey ne?

düşünülüp de alınmış herşey mutlu eder beni tabiki de beşiktaşın çıkardığı gururlan t shirtlerinden çubuklu olanından alacam mesela bi türlü bulamadım burdaki kartal yuvalarında, ondan olsa aşırı mutlu olabilirim.
sen soruya cevap vermemişsin :KK48:

düşünülüp de alınmış herşey mutlu eder beni tabiki de beşiktaşın çıkardığı gururlan t shirtlerinden çubuklu olanından alacam mesela bi türlü bulamadım burdaki kartal yuvalarında, ondan olsa aşırı mutlu olabilirim.
sen soruya cevap vermemişsin :KK48:
Bende pek ayrım yapmam herşey mutlu eder. Eşim etipufa alır sevinirim mesela :)
Çok seçeceksem saat hoşuma gider.

saat kullanamıyorum ben yaa, alışık değilim ondan sanırım o_O

evinin tarzı ne? yani evde ne gibi aksesuarlar kullanırsın ?
Hic aksesuar kullanmam, spor ve sade, kahve ağırlıklı.. bi kv min getirdiği saat var ondanda nefret ediyorum:KK70:
Ikeanın şamdanını çok beğenmiştim ama bulamıyorum :(

Çok masraf yapılmasın diye :) herkes aynı oranlarda para harcasın en fazla tabi.. Daha aşağı alınmasında sıkıntı yok :)
Onu o zaman hep birlikte konusmaliyiz ya da ayri bir topik acmaliyiz ama su aralar yarismayla mesgulum bana yardimci olmak isteyen varsa yardima acigim cekilis konusunda..

Hic aksesuar kullanmam, spor ve sade, kahve ağırlıklı.. bi kv min getirdiği saat var ondanda nefret ediyorum:KK70:
Ikeanın şamdanını çok beğenmiştim ama bulamıyorum :KK43:

o zaman sana ev aksesuarı alınmayacak demek ki :KK53:
biz burda bunları yazıyoruz ama yarın kızlar okumayacak bunları, senle ben bide marga birbirimizi daha yakından tanımış olacaz :KK53:
makyajını nasıl yaparsın peki ?

Back