- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #56.721
Angel kullanıyorum, sorarken cevap vermeyi unutma :)38-39 değişiyor benim de.
parfüm, koku vs türü şeylerle aran nasıl?
Kilom 57Kilonuz?boyunuz?bedeniniz? Modayımı trcih edersiniz, rahatlığı mı?
Dıgerlerinede cevap ver :)Kilom 57
Boyum 1.64
Ust M beden giyiyorum alt olarak L kullaniyorum ( esofman alti icin gecerli bu )
Yani bende rahatligi tercih edenlerdenim
En sevdigim renkler neon pembe acik pembe siyah ve beyaz..
Muah
sen de beşiktaşlı deil misin kızım ne pembesi
Bluz , pantolon da degil kalın tayt , kazakDıgerlerinede cevap ver :)
Angel kullanıyorum, sorarken cevap vermeyi unutma :)
Ruj ve ojede tercih ettin renkler?
Benim rujda doğal renkler. Ojede sınır yok
Sürükleyici tarihi kitapları, yaşanmış olaylar, gerilim korku.. bi aşk ve deneme tarzını sevmiyorum :)parfümüm beckham intimately, çiçek ağırlıklı hafif kokular yani. ama her şeyde kokuyu severim. saçlarım güzel koksun diye saç spreyi kullanıyorum o kadar güzel koku delisiyim yani
ojede koyu renkleri kullanıyorum genelde, tırnaklarım küçük ve kısa çünkü, açık renkler pek belli etmiyor kendini. rujda da doğal renkleri veya parlatıcıyı tercih ediyorum ama bordo da yakışıyor diye arada bordo da kullanıyorum.
ne tür kitap okuyorsun ?
ben olağan olayların anlatıldıgı romanları seviyorum. yada psikolojik gerilim türü kitapları. bilim kurguyla pek aram yok
Sormak istediğin soru varsa araya soruda dayayabilirsin:)Bluz , pantolon da degil kalın tayt , kazak
Yeterince kokum var istemiyorum kokuuuuuuuu
Cikilets da isteremmmmm
Pembe kordonlu bir saat ucuz pahali fark etnez ben yakisani takarimmmm!m!! =)Sürükleyici tarihi kitapları, yaşanmış olaylar, gerilim korku.. bi aşk ve deneme tarzını sevmiyorum :)
Hediye edilirse en çok mutlu olacağın şey ne?
Ben olsam kendimeSormak istediğin soru varsa araya soruda dayayabilirsin:)
Sana çok kolay hediye alınır ha direkt istiyorum istemiyorum diyorsun
Sürükleyici tarihi kitapları, yaşanmış olaylar, gerilim korku.. bi aşk ve deneme tarzını sevmiyorum :)
Hediye edilirse en çok mutlu olacağın şey ne?
Saate bende hastayım :) beyaz olana :) Hediyeye üst limit koyalım mı??Pembe kordonlu bir saat ucuz pahali fark etnez ben yakisani takarimmmm!m!! =)
Ust limit derken canim kac tane parca mi alcagimiz miSaate bende hastayım :) beyaz olana :) Hediyeye üst limit koyalım mı??
Bende pek ayrım yapmam herşey mutlu eder. Eşim etipufa alır sevinirim mesela :)düşünülüp de alınmış herşey mutlu eder beni tabiki de beşiktaşın çıkardığı gururlan t shirtlerinden çubuklu olanından alacam mesela bi türlü bulamadım burdaki kartal yuvalarında, ondan olsa aşırı mutlu olabilirim.
sen soruya cevap vermemişsin
Bende pek ayrım yapmam herşey mutlu eder. Eşim etipufa alır sevinirim mesela :)
Çok seçeceksem saat hoşuma gider.
Çok masraf yapılmasın diye :) herkes aynı oranlarda para harcasın en fazla tabi.. Daha aşağı alınmasında sıkıntı yok :)Ust limit derken canim kac tane parca mi alcagimiz mi
Hic aksesuar kullanmam, spor ve sade, kahve ağırlıklı.. bi kv min getirdiği saat var ondanda nefret ediyorumsaat kullanamıyorum ben yaa, alışık değilim ondan sanırım
evinin tarzı ne? yani evde ne gibi aksesuarlar kullanırsın ?
Onu o zaman hep birlikte konusmaliyiz ya da ayri bir topik acmaliyiz ama su aralar yarismayla mesgulum bana yardimci olmak isteyen varsa yardima acigim cekilis konusunda..Çok masraf yapılmasın diye :) herkes aynı oranlarda para harcasın en fazla tabi.. Daha aşağı alınmasında sıkıntı yok :)
Hic aksesuar kullanmam, spor ve sade, kahve ağırlıklı.. bi kv min getirdiği saat var ondanda nefret ediyorum
Ikeanın şamdanını çok beğenmiştim ama bulamıyorum
Ilgileniriz hep berabr canım da ayrı topiğe gerek var mı?Onu o zaman hep birlikte konusmaliyiz ya da ayri bir topik acmaliyiz ama su aralar yarismayla mesgulum bana yardimci olmak isteyen varsa yardima acigim cekilis konusunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?