- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #56.681
A evet tolisimde vardi =) bir tane daha arkadas getircem buraya belki oda katilir ozelden mesaj yazarim
yok bebegm sorun öyle birşey değil kıyamam ya :)Ya ama amaç yıl başı değil ki... Kaynaşalım eğlenelim heyecanlanalım, maddiyat olarak müsait değilsen tamam sen sakız yolla kargoyu ben öderim :)
hayır bebegm olmadı henüz isteyecekleri ama bn önce askerddn gelip işini gücünü kuracaksın diye şart koştum
beklemedeyiz anlıcan hele su arkerlik bir bitsin bakalım :)
sen ne yaptın bakalım nasıl giidiyor hayat
Adini kalbime yazdim ulaaaannnnnnnadımı gördüm hemen geldim
Vuslat katılmak istermi ki :) cadı sila var bide :) O katılırmı gelenlere bi soralım bakalımA evet tolisimde vardi =) bir tane daha arkadas getircem buraya belki oda katilir ozelden mesaj yazarim
hayır canm görüşmüyoruz ya cidden miBende iyiyim şükür canım, aynı devam ediyo.
Bitterle görüşüyormusunuz? Biz görüşmüyoruz artık, ve çok kırdı beni çok, halbuki ne kadar çok seviyordum onu.
Vuslata sorarimmm yarin haber veririm size hepinizi tek tek alintiliycam haberriniz olsuunnnnnnVuslat katılmak istermi ki :) cadı sila var bide :) O katılırmı gelenlere bi soralım bakalım
Tamam canım harbi kesin var, Şimdi istanbulda diye cevap veremez ama ben kefilim ona :)Vuslata sorarimmm yarin haber veririm size hepinizi tek tek alintiliycam haberriniz olsuunnnnnn
gözlerim üzerinizdeymiş demekMaşallah
heeyytt beeeeeAdini kalbime yazdim ulaaaannnnnnn
Harbiyle iletisime sen gecersin pinkommm gerekli bilgilerini sana yazar sen iletirsin ev adres tel no vs gibi =)Tamam canım harbi kesin var, Şimdi istanbulda diye cevap veremez ama ben kefilim ona :)
Aynen, forumda birinin adını yazmaya korkuyorum zaten, anında yakalanıyorugözlerim üzerinizdeymiş demek
heeyytt beeeee
Herkes burda olsun, birbirimizin hakkında sorular sorcaz, zevkiyle ilgili tüyolar alcazHarbiyle iletisime sen gecersin pinkommm gerekli bilgilerini sana yazar sen iletirsin ev adres tel no vs gibi =)
hayır canm görüşmüyoruz ya cidden mi
cok üzüldüm.. aranzda ne geçmiş bilmiyrm ama keşke olmasaymış
eminm oda kırdıgı için seni cok mutsuz olmuştr
Seninde şansınBilemem artık onu canım.
Seninde şansın
Olsun ben varım, çok seviyorum seni
Aynen, forumda birinin adını yazmaya korkuyorum zaten, anında yakalanıyoru
Gecenin bir yarısı nevestenin adı geçti bastı, hanım ablayla ilgili birşey dedim yakaladı, lokum zaten heran tetikte
Olsun ya görmen lazımdı bu konuyu zaten :)basmadım ben yaa, adımı görünce bi selam vereyim dedim sadece
Olsun ya görmen lazımdı bu konuyu zaten :)
Fikrini değişmedin demi, çekilişte varsın?tam zamanında yakalamışım o zaman aferin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?