İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ben askerdeyken daha çok sarıyordum valla :) Askerde ne yaparsam yapayım alttan alan adam gelince gık dememe kızar oldu bıktırdım ordayken sen dikkat et
kız sende neymişissin haa
askerdeki insana öyle yapılır mı cazgır karı
askerlik değiştirdi mi onu
nasıl geçti o günler
günler neyin geçmiyor

kız sende neymişissin haa
askerdeki insana öyle yapılır mı cazgır karı
askerlik değiştirdi mi onu
nasıl geçti o günler
günler neyin geçmiyor
Yapılır canım erkeklere acımayacaksın valla ben bunu anladım Askerlik değiştirdi evet ama genelde olumlu yönde :) Valla hiç geçmedi o günler bir saat bile geçmiyordu ama geleli bir buçuk sene olacak neredeyse :)

geçmiyor canm cok zor gerçekten ben cok bunalıyorum..
cevremde beni anlayan kafa dengi kimse yok nerdeyse
arkadaşlarım sarmıyor beni.. kendimi buryaa atıyorum işte
kurslara felan gidiyorum
birde bizim ilişkimizde güven sorunu var..
beynimde dönen tilkiler var
askerde diye ses etmiyorum zaten 2 3 dakika konuşmaya çalışyrm..
ama sen en iyisini yapmssn .. acımıcaksın ..!
sizin hiç böyle güven sorunlarınız felan olmşmudu
kısmetse düğün ne zaman

Hmm durumlar karışık o zaman.. Ben asker beklerken benim de çevremde kimse yoktu arkadaşlarım da evliydi dertleşecek kimsem yoktu burayıda bilmiyordum o zamanlar sürekli onunla yatıp onunla kalkıyordum.. Bizim geçmişimizde vardı arkadaşlığımız falan güven sorunum yoktu kendimden çok ona güvenirim.. Sorunlarımız hep benden kaynaklıydı şansımı zorladım orada buraya gelince sinirli asabi oldu ne desem tavır aldım sanıyor mesela ki bunlar benim yüzümden.. Güven sorunu varsa çok zordur beklemek.. Düğün iki sene sonra bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…