İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Aleykumselam canim =)
Napıyorsun gülümmm
super.gif

Benim evim çok küçük olduğundan kadın falan çağıramıyorum, zaten evde 3 pencere var, eşime sildiririm:-) Ee halılarda yıkamaya gidecek zaten bana bi silme kalıyor:D
Ben cam silemem balkondan taraflari siliyorum da digerlerine cikamiyorum korkuyorum

Ben cam silemem balkondan taraflari siliyorum da digerlerine cikamiyorum korkuyorum
Ben korkmuyorumda, kadınların cama çıkıp kıçını millete karşı çıkarmasını da doğru bulmuyorum, karşıda inşaat var, olmasada değişen birşey olmaz gerçi, eşim silsin hiç uğraşamam:KK12:

Ben korkmuyorumda, kadınların cama çıkıp kıçını millete karşı çıkarmasını da doğru bulmuyorum, karşıda inşaat var, olmasada değişen birşey olmaz gerçi, eşim silsin hiç uğraşamam:KK12:
Biz 6katta otuyoruz canim esim hic ole elini surmez gerci ilk tasincamizda temizleyivermisti sagolsun :KK48:

Ayni burada yagmurlu soguk canim bencede hele bura icin kis daha guzel
Garajda ağaç vardı adamlar onu kesiyor, kadınlar çıkmış bağırıyor, zaten makinanın sesi yeterince sinir bozucu, birde kadınların sesi var ya, bas bas bağırasım geliyor bazen. Sanki karışınca ağaç kesilmeyecek, kesen adam bilmiyor onun ne olduğunu.
Tv yi açmıyorum ben, gereksiz gürültü diye, milleti dinliyorum evin içinde:KK62:

Garajda ağaç vardı adamlar onu kesiyor, kadınlar çıkmış bağırıyor, zaten makinanın sesi yeterince sinir bozucu, birde kadınların sesi var ya, bas bas bağırasım geliyor bazen. Sanki karışınca ağaç kesilmeyecek, kesen adam bilmiyor onun ne olduğunu.
Tv yi açmıyorum ben, gereksiz gürültü diye, milleti dinliyorum evin içinde:KK62:
Pofff senin komsular fena canim yaa

Pofff senin komsular fena canim yaa
He ya.. Akşamda tvyi kapattık, sohbet ediyoruz eşimle, komşudan deli sesler geliyor, kavga mı sohbet mi belli değil, eşimde Yıllardır İstanbulda olduğundan o kadar alışmış ki sese, hiç umursamıyor, özellikle benim alanım sessizse, dışardan gelen sesler sinirimi bozuyor. Eski yapılar çok kötü ya, işlerimizi halletsek hayırlısıyla, bizde ev alsak sessiz bir yerden :KK76:

Back