- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #56.201
Selam millet![KK25 :KK25: :KK25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
![KK25 :KK25: :KK25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayim kuzummm =)Nerlerdesin seeeen![]()
Aleykumselam canim =)Selam millet![]()
Napıyorsun gülümmmAleykumselam canim =)
A s canimmSelam millet![]()
Denk gelmiyoruz o zaman nasilsin yavrimmBurdayim kuzummm =)
Napıyorsun şekerimA s canimm
Denk gelmiyoruz o zaman nasilsin yavrimm
Napim canım oturuyorum bende öyle..magzadayim yavrimm sen napiyon
![]()
Ayy ben verdim geldi kadin gelcek evi temizlemeye ole sercem artikNapim canım oturuyorum bende öyle..
Haftasonu halıları yıkamaya vercem de şimdi temizlik yapsam mı diye düşünüyorum :)
Benim evim çok küçük olduğundan kadın falan çağıramıyorum, zaten evde 3 pencere var, eşime sildiririmAyy ben verdim geldi kadin gelcek evi temizlemeye ole sercem artik
Ben cam silemem balkondan taraflari siliyorum da digerlerine cikamiyorum korkuyorumBenim evim çok küçük olduğundan kadın falan çağıramıyorum, zaten evde 3 pencere var, eşime sildiririmEe halılarda yıkamaya gidecek zaten bana bi silme kalıyor
![]()
Ben korkmuyorumda, kadınların cama çıkıp kıçını millete karşı çıkarmasını da doğru bulmuyorum, karşıda inşaat var, olmasada değişen birşey olmaz gerçi, eşim silsin hiç uğraşamamBen cam silemem balkondan taraflari siliyorum da digerlerine cikamiyorum korkuyorum
Biz 6katta otuyoruz canim esim hic ole elini surmez gerci ilk tasincamizda temizleyivermisti sagolsunBen korkmuyorumda, kadınların cama çıkıp kıçını millete karşı çıkarmasını da doğru bulmuyorum, karşıda inşaat var, olmasada değişen birşey olmaz gerçi, eşim silsin hiç uğraşamam![]()
Valla can damarından vurursan çok güzel yapıyorlarBiz 6katta otuyoruz canim esim hic ole elini surmez gerci ilk tasincamizda temizleyivermisti sagolsun![]()
Islerine geleni yapiyorlar canimValla can damarından vurursan çok güzel yapıyorlar![]()
Yağmurlu ve sopuk :) Balkonun kapısını açtım battaniyeye sarıldım oturuyorum :) Kış daha zevkli yaa.. Bir de sıcak çay getirenim olsaydıIslerine geleni yapiyorlar canimistanbulda hava nasil
Ayni burada yagmurlu soguk canim bencede hele bura icin kis daha guzelYağmurlu ve sopuk :) Balkonun kapısını açtım battaniyeye sarıldım oturuyorum :) Kış daha zevkli yaa.. Bir de sıcak çay getirenim olsaydı
Orası nasıl?
Garajda ağaç vardı adamlar onu kesiyor, kadınlar çıkmış bağırıyor, zaten makinanın sesi yeterince sinir bozucu, birde kadınların sesi var ya, bas bas bağırasım geliyor bazen. Sanki karışınca ağaç kesilmeyecek, kesen adam bilmiyor onun ne olduğunu.Ayni burada yagmurlu soguk canim bencede hele bura icin kis daha guzel
Pofff senin komsular fena canim yaaGarajda ağaç vardı adamlar onu kesiyor, kadınlar çıkmış bağırıyor, zaten makinanın sesi yeterince sinir bozucu, birde kadınların sesi var ya, bas bas bağırasım geliyor bazen. Sanki karışınca ağaç kesilmeyecek, kesen adam bilmiyor onun ne olduğunu.
Tv yi açmıyorum ben, gereksiz gürültü diye, milleti dinliyorum evin içinde![]()
He ya.. Akşamda tvyi kapattık, sohbet ediyoruz eşimle, komşudan deli sesler geliyor, kavga mı sohbet mi belli değil, eşimde Yıllardır İstanbulda olduğundan o kadar alışmış ki sese, hiç umursamıyor, özellikle benim alanım sessizse, dışardan gelen sesler sinirimi bozuyor. Eski yapılar çok kötü ya, işlerimizi halletsek hayırlısıyla, bizde ev alsak sessiz bir yerdenPofff senin komsular fena canim yaa