- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #56.221
iyi akşamlarIyi aksamlaaaaaaarrrr
Nabersin?iyi akşamlar
Aynen bende öyleAyakta uyuyorum mayistim..
iyilik kuzum sendenNabersin?
Bende iyi sayilirim cnmiyilik kuzum senden
çok yorgunum bugün harıl harıl çalıştımBende iyi sayilirim cnmne var ne yok neler yaptin bugün
Hayirdir cnm nolduçok yorgunum bugün harıl harıl çalıştım
bide bir dert ettim kendime sabahtan beridir düşünüyorum
benmki şimdi askerde ya bazı sorunlardan dolayı kullandığı (ortak ) faceyi dondurduk arada bir laf çarpıtıyorHayirdir cnm noldu
Cnm bu karari sen vermelisin ama ona güvendigini ve inandigini göster bence..ama.bastan da söyle yanlis bir seyini buldun mu kõtü okur diye...ama karar sendebenmki şimdi askerde ya bazı sorunlardan dolayı kullandığı (ortak ) faceyi dondurduk arada bir laf çarpıtıyor
askerdeyim foto atamıyorum diye sözde verdi sacma sapan bişey yapmıycam diye .
acsammı açmasammı ? karar veremiyorum
peki ya askerdeyken face olması gereklimi kiCnm bu karari sen vermelisin ama ona güvendigini ve inandigini göster bence..ama.bastan da söyle yanlis bir seyini buldun mu kõtü okur diye...ama karar sende
Bence gerekli degil.. ama pek fazla zamani ds olmaz heralde face e girmeye...peki ya askerdeyken face olması gereklimi ki
öyle diyo vaktim yok ama arada foto atıyım tanıdık ve evdekiler için ..Bence gerekli degil.. ama pek fazla zamani ds olmaz heralde face e girmeye...bilemedim simdi
Aslinda gereksiz bence..eger telefonu varsa whatsappten falan da resim gönderebilir akaraba tanidiklara...öyle diyo vaktim yok ama arada foto atıyım tanıdık ve evdekiler için ..
suan kafam rahat bi sorun yok açarsam ya bişey olursa
Dusa girip ciktim kendime geldim ya. =)Aynen bende öyle
Sihatler olsunDusa girip ciktim kendime geldim ya. =)
Tesekkur ederim =)Sihatler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?