- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #55.881
Yaa ben nasıl kaçırırım o konuşmayı görmek isterdimHarbiyle lokumun konuşmasına şahit oldum, karşılıklı olarak kendilerini anlatıyorlardı
Bi ara ben nereye düştüm dedim
Silmeseydim gösterirdim, topikte değildi konuşmaYaa ben nasıl kaçırırım o konuşmayı görmek isterdim
Özelden dökmüşlerdir içlerini kimse görmüyor nasılsa diyeSilmeseydim gösterirdim, topikte değildi konuşma
Heee aynen öyleÖzelden dökmüşlerdir içlerini kimse görmüyor nasılsa diye
Ama bak böyle yapıp beni daha da meraklandırıyorsunHeee aynen öyle
Beni dehşete düşürdüler o ayrı
Lokumu tanımıyon mu işte kendini anlattı, harbide onun bir değişik versiyonu olduğunu anlattıAma bak böyle yapıp beni daha da meraklandırıyorsun
Lokumu tanıyorum da öyle şeylerini pek bilmezdim yarın sorarım ben ona bana da anlatsın benim neyim eksikLokumu tanımıyon mu işte kendini anlattı, harbide onun bir değişik versiyonu olduğunu anlattı
Kızların dedikodusunu yaptım diye elektiriğim gitti :)Lokumu tanıyorum da öyle şeylerini pek bilmezdim yarın sorarım ben ona bana da anlatsın benim neyim eksik
Hoşgeldin kuzuGeldimmmmm =)
Günahlarını mı aldık acaba benim de netim gittiKızların dedikodusunu yaptım diye elektiriğim gitti :)
Ben abartıyorum ya
Hoşgeldin kuzu
Aynen öyle yaptık :)Günahlarını mı aldık acaba benim de netim gitti
Hosbulduk canim ay yayildim tv karsina kac gundur izleeyemedim dpgru duzgunnnn keyfini cikariyorummmKızların dedikodusunu yaptım diye elektiriğim gitti :)
Ben abartıyorum ya
Hoşgeldin kuzu
Bulmuşsun yine değişik bi program :)Hosbulduk canim ay yayildim tv karsina kac gundur izleeyemedim dpgru duzgunnnn keyfini cikariyorummm
Günaydında, güneş bizim topiğe öğlen uğruyor :)Gunaydin kizlar..
Ama üzüldüm şimdi sen böyle deyince, tamam vazgeçtim sen ayağını uzat gelen sana kahve yapsın :)Kizim ben 5 bas horanta doyuruyom yaslandik gari ama olaydiniz yanimda yapardim zizede cay pasta borek alistik gari omrum mutfakta geciyo
:) Hızlıymışsın, ben 27 yaşındayım, bebem yok, yok çalışmıyorum, eşimi işe yollamak için kalktım, o gidince uyuyacamSen calisiyomusun , kiz siz kucukmusunuz minnoslar ben 33 yasindayim 3 bebem var bi daha 3 yazmiycam merak etme 3333333
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?