- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #55.881
Yaa ben nasıl kaçırırım o konuşmayı görmek isterdimHarbiyle lokumun konuşmasına şahit oldum, karşılıklı olarak kendilerini anlatıyorlardı
Bi ara ben nereye düştüm dedim![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ben nasıl kaçırırım o konuşmayı görmek isterdimHarbiyle lokumun konuşmasına şahit oldum, karşılıklı olarak kendilerini anlatıyorlardı
Bi ara ben nereye düştüm dedim![]()
Silmeseydim gösterirdim, topikte değildi konuşmaYaa ben nasıl kaçırırım o konuşmayı görmek isterdim![]()
Özelden dökmüşlerdir içlerini kimse görmüyor nasılsa diyeSilmeseydim gösterirdim, topikte değildi konuşma![]()
Heee aynen öyleÖzelden dökmüşlerdir içlerini kimse görmüyor nasılsa diye![]()
Ama bak böyle yapıp beni daha da meraklandırıyorsunHeee aynen öyle
Beni dehşete düşürdüler o ayrı![]()
Lokumu tanımıyon mu işte kendini anlattı, harbide onun bir değişik versiyonu olduğunu anlattıAma bak böyle yapıp beni daha da meraklandırıyorsun![]()
Lokumu tanıyorum da öyle şeylerini pek bilmezdim yarın sorarım ben ona bana da anlatsın benim neyim eksikLokumu tanımıyon mu işte kendini anlattı, harbide onun bir değişik versiyonu olduğunu anlattı![]()
Kızların dedikodusunu yaptım diye elektiriğim gitti :)Lokumu tanıyorum da öyle şeylerini pek bilmezdim yarın sorarım ben ona bana da anlatsın benim neyim eksik![]()
Hoşgeldin kuzuGeldimmmmm =)
Günahlarını mı aldık acaba benim de netim gittiKızların dedikodusunu yaptım diye elektiriğim gitti :)
Ben abartıyorum ya
Hoşgeldin kuzu
Aynen öyle yaptık :)Günahlarını mı aldık acaba benim de netim gitti![]()
Hosbulduk canim ay yayildim tv karsina kac gundur izleeyemedim dpgru duzgunnnn keyfini cikariyorummmKızların dedikodusunu yaptım diye elektiriğim gitti :)
Ben abartıyorum ya
Hoşgeldin kuzu
Bulmuşsun yine değişik bi program :)Hosbulduk canim ay yayildim tv karsina kac gundur izleeyemedim dpgru duzgunnnn keyfini cikariyorummm
Günaydında, güneş bizim topiğe öğlen uğruyor :)Gunaydin kizlar..
Ama üzüldüm şimdi sen böyle deyince, tamam vazgeçtim sen ayağını uzat gelen sana kahve yapsın :)Kizim ben 5 bas horanta doyuruyom yaslandik gari ama olaydiniz yanimda yapardim zizede cay pasta borek alistik gari omrum mutfakta geciyo
:) Hızlıymışsın, ben 27 yaşındayım, bebem yok, yok çalışmıyorum, eşimi işe yollamak için kalktım, o gidince uyuyacamSen calisiyomusun , kiz siz kucukmusunuz minnoslar ben 33 yasindayim 3 bebem var bi daha 3 yazmiycam merak etme 3333333