- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #55.861
Kırmızı halı serdircem havaalanına
Hanidir yapmıyordun, özlemişim :) :)
Bu saatte de açık bir yer yok, petrol ofisleri dışında. Valla benim sigaram bitse gider alırdım, Allah sabır versin :)Ay sigaramda bitti tutturen surat varya maf etti beni tv dede sigaradan bahsediyo .........aceydem gollaremi gitme diyeydemmm.....
Yatma saatimi var orda. Koğuş yat düdügümü çaldı
Allah kolaylık versin canım, git uyu hadi :)Kogus yat dusugu yok da sabah basimda dikilip "kalkmak bilmiyo bi de evlencem diyo" diyen 30 yasini gecmis cocuklari bekar olup benim evlenmemi istemeyen teyzem ve yengem varMecbur yatip kalkicam
İyi geceler sematik bağyannn gidiyimde yatiyim bari sabah coluk cocuk okula gidecek iyi geceler gorusuruz insallah
Birlikte sünnetlere,düğünlere gideriz isteEnharbikiz sematik baggyan ne , Allah seni davul yapsin benide zurna
Tabii,yarin belgelerini al gel sigortani baslatalimFstigim benim gideriz nolcak , ise alindimmi demekmi oluyomu cv de verdik kabuedikmiiii . Allahim biri beni yataga gotursun sabah nasil kalkicam
Çatlak yaTabii,yarin belgelerini al gel sigortani baslatalim
Gece gece ne güldürdün beniTabii,yarin belgelerini al gel sigortani baslatalim
Diyorum deli diye bak kendiside yazmışGece gece ne güldürdün beni
İnsan yaşlanmaz da onun yanında vallaDiyorum deli diye bak kendiside yazmış
Orası tartışmaya açıkİnsan yaşlanmaz da onun yanında valla
Hahaha ay neden bildiğin şeyler mi var yoksaOrası tartışmaya açık
Harbiyle lokumun konuşmasına şahit oldum, karşılıklı olarak kendilerini anlatıyorlardıHahaha ay neden bildiğin şeyler mi var yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?